Mooie schaatsster Melissa Wijfje (28) zet publiek in vuur en vlam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is bij het grotere publiek niet zo bekend, maar Melissa Wijfje weet in ieder geval een flinke indruk achter te laten op haar fans.

Melissa Wijfje maakt flink indruk op haar fans

De blonde schaatsster met de bijzondere achternaam weet een flinke indruk achter te laten op iedereen die ze tegenkomt. En dat is maar goed ook, want als je Melissa een keer gezien hebt, dan wil je niet meer zonder. De blondine weet iedereen ook meteen fan van haar te maken. Met haar goede mentaliteit, vrolijke uitstraling en overvloed aan mooie foto’s is dat ook niet zo heel erg moeilijk.

Hoe oud is Melissa Wijfje?

De schaatsster is 27 jaar oud en is momenteel aan het rijden voor team Zaanlander. Ze groeide op in Leiden, waar ze op de lokale schaatsbaan alle andere meiden ver achter zich liet. Tegenwoordig doet ze een gooi naar internationale titels. Ze staat aangeschreven als een van de beste schaatssters van het moment.

Melissa Wijfje heeft helaas al een vriend

De mooie schaatsster is helaas al bezet heren. Daar kunnen we niks meer aan doen. Haar vriend vond Melissa zelfs zo leuk, wat iedereen kan begrijpen, dat hij een ring om haar vinger deed. Melissa is dus binnenkort helemaal van de markt af. Goed nieuws dus voor Melissa, maar iets minder goed nieuws voor haar vele fans, die stiekem nog een beetje hoop koesterde. Ach ja, je kan ook niet alles hebben in het leven.

Melissa Wijfje doet haar uiterste best

In 2020 was Melissa Wijfje de grote Nederlands kampioene, maar daarna bleef het ijzig stil. Ze verscheen niet op de grote toernooien en niemand kon precies vertellen wat er nu allemaal aan de hand was met de schaatsster. Achter de schermen had Melissa medisch het een en ander te verduren. Verzuring in haar linkeronderbeen zorgde ervoor dat ze niet makkelijk kon schaatsen. Ze heeft weinig controle over haar been, dat bibbert van elke beweging. Schaatsen werd haar daarom onmogelijk gemaakt. Inmiddels heeft ze al ruim een jaar te maken met het probleem. Ze heeft wel allemaal dingen geprobeerd om de klachten te verlichten. Daarover zegt ze zelf: “Toen ik vorige winter merkte dat ik niet kon schaatsen zoals ik het wel in mijn hoofd had, ben ik gestopt met hardlopen. Zo belastte ik mijn been minder. In de zomer heb ik veel aandacht besteed aan mijn blessure en kon ik alles weer pijnvrij, zoals hardlopen en skeeleren. Totdat ik het zomerijs opstapte en hetzelfde probleem terugkeerde. Het NK Allround van december was voor mij de druppel: dit kon zo niet langer.”

Inmiddels bouwt Melissa Wijfje het weer op

De schaatsster probeert inmiddels weer langzaam op te bouwen. En dat lijkt de goede kant op te gaan. Haar volgers zijn natuurlijk ontzettend trots en hopen dat ze snel weer op het ijs kan staan. Dan staan ze namelijk allemaal klaar om haar aan te moedigen. Het verhaal van Melissa is natuurlijk inspirerend om te lezen. Ze is zeker nog niet klaar om de schaatsen in de kast te hangen en op te geven. En dat is zeker bijzonder te noemen.

Meer van Melissa zien? Kijk op Instagram

Als je geen genoeg kan krijgen van Melissa, dan moet je even op haar Instagram pagina kijken. Daar heeft de sporter nog veel meer foto’s staan van alle mooie momenten in haar leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken! 

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.