Monique Westenberg is een ‘hele meneer’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zou niet per se verwachten dat de Nederlandse rapper Adje ooit een line zou schrijven die perfect past bij Monique Westenberg. Toch is het nummer Hele Meneer (samen met Hef) er een die de moeder van de zoon van André Hazes beter beschrijft dan je denkt.

Monqiue Westenberg kwam onze Instagram-feed binnengewandeld op het moment dat zij een relatie met André Hazes kreeg. De 42-jarige blondine klom daardoor op de sociale ladder (lees: de BN’er Partylijst) en kreeg zoals bekend een kind met het nazaat van de wijlen volkszanger: André junior2.

Heldhaftig optreden

Nu weten we allemaal hoe het afliep met dit liefdesbootje: het kreeg een ‘Titanic-behandeling’ en vond tegen een ijzig koude schots z’n einde. Nu we een paar maanden verder zijn, en André de liefdesoceaan bevaart op zijn Bridget-jacht, lijkt Monique een beetje in de vergetelheid te raken. Natuurlijk zendt ze zo nu en dan een berichtje de Instagram-wereld in, maar meer dan dat krijgen we eigenlijk niet mee van de blondine.

Dat veranderde op het moment dat ze – hoe kan het ook anders – weer even in het leven van André Hazes stapte. De 26-jarige volkszanger ging met ‘zijn’ André Hazes Band op tour in het Caribisch Gebied. Op Curaçao voegde later ook Monique zich bij het gezelschap, zodat haar zoontje weer even bij ‘zijn held’ (zijn vader, red.) kon zijn.

(Lees verder onder filmpje)
Liefdesbootje kapen?

Dat was niet het enige, zo bleek later uit een stuk uit weekblad Privé. Tegenover het showbizzblad verklaarde Monique namelijk dat ze ‘wil vechten voor een toekomst als gezin’. Zou ze haar (gezonken) liefdesbootje ingeruild hebben voor The Black Pearl? Met Jack Sparrows piratenschip kaapt ze dat Bridget-jacht in binnen ’n handomdraai. Mes tussen de tanden en gaan!

Het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat André en Monique hun relatie ‘gewoon’ voortzetten omdat ze hun kleine dat gunnen, en niet omdat ze nog echt een toekomst met elkaar zien. Andrés liefdestriangel (hijzelf, Bridget en z’n band) lijkt namelijk moeilijk te breken. Het is lastig om daar tussen te komen. Zelfs als je helemaal naar Curaçao vliegt.

(Lees verder onder afbeelding)

Hele meneer

Het neemt niet weg dat je een diepe buiging moet maken voor Monique Westenberg. Ze doet als vrouw de songtekst van Adjes Hele Meneer eer aan. Want het maakt niet uit of ze haar mannetjes nou weer bij elkaar wil hebben in haar eigen liefdesnestje. Of dat ze accepteert dat er een andere toekomst is weggelegd voor dit gezinnetje. Eén ding lijkt zeker: je moet ballen hebben om het hol van de leeuw(in) op te zoeken. En wie houdt er nou niet van een niet-Thaise vrouw met ballen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!