Monique Smit shockeert volgers met deze opvallende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kerst is hier en dus is het tijd voor de foute kersttruien om tevoorschijn te komen. Maar Monique Smit heeft wel een hele bijzondere te pakken.

Zangeres Monique Smit houdt van Kerst. En dan voornamelijk van de heerlijk slechte tradities die daar aan vast hangen. Een van die tradities is het dragen van een kersttrui die eigenlijk niet door de beugel kan. Monique heeft er daar nog wel eentje van liggen, dus besluit ze om haar meest gekke kersttrui uit de kast te trekken. Maar daar zit een gat in. En op een wel heel bijzondere locatie. Monique durft gewoon de foto van haar unieke kersttrui op haar social media te plaatsen. Want waarom zou ze dat nou verborgen houden. Ze vindt de trui juist heel grappig. En dat is die ook wel, maar het geeft je wel een bijzonder kijkje op Monique. De volledige foto van de trui is te zien op het Mannenzaken forum, die kan je hier bekijken. Monique maakt deze kerstdagen dus een klein beetje bijzonder met haar opvallende kledingkeuze.

Lees ook: Monique Smit in wulps pantervelletje op foto

Monique brengt kerstnummer ‘Mijn hele Kerst ben jij‘ uit

Deze kerstdagen is Monique niet alleen maar bezig met pakjes onder de boom, lekker eten met vrienden en familie en het luisteren van de Top2000. Nee, Monique heeft ook daadwerkelijk wat gedaan deze dagen. Ze heeft namelijk een bescheiden hit uitgebracht, speciaal voor en over Kerst. Het nummer heet M’n hele Kerst ben jij en is opgenomen in het Ho-ho-ho Hotel van Sterren NL. Monique was hier een paar dagen en heeft daar flink aan de inspiratieknoppen gezeten. Toen ze het hotel verliet was er een nummer en een videoclip. Samen met een aantal andere creatievelingen verbleef ze op het prachtige landgoed om Kerst alvast te vieren. Natuurlijk hartstikke gezellig, maar ook keihard werken zodat ze aan het einde van de rit een bijzonder nummer uit konden brengen.

Jan Smit zit vanwege vermeende ruzie niet aan de keukentafel bij Monique deze Kerst

Is er echt familieruzie tussen Jan en Monique Smit? De twee bekende artiesten werken in ieder geval voorlopig niet meer samen als het aan hun ligt. Is er dan iets gebeurt waardoor de hechte broer en zus niet meer door één deur kunnen? Daar lijkt het niet op, sterker nog, van de hele ruzie blijkt weinig te kloppen. Jan en Monique zouden met slaande ruzie het contact hebben verbroken, omdat ze niet meer konden samenwerken en het niet meer met elkaar uit konden houden. Maar in realiteit heeft Monique gewoon een eigen project gestart en daar destijds Jan niet voor gevraagd. En dat was prima van Jan. die beaamt dat je niet altijd samen hoeft te werken met familie. Jan ontbreekt wel aan de keukentafel van Monique, maar dat komt vooral omdat hij het druk genoeg heeft met zijn eigen gezinnetje. Er is dus vrij weinig aan de hand. Zelfs de kinderen van Monique en Jan spelen nog regelmatig samen en komen enthousiast op elkaars verjaardag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.