Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

Influencers Monica Geuze en Kaj Gorgels zijn naast collega’s ook dikke vrienden. Inmiddels zijn ze alweer bezig met seizoen vier van hun bekende podcast Geuze en Gorgels. Ze bespreken hierin hun persoonlijke levens en de problemen die ze daarin tegen komen. Gelukkig hoeven de twee niet altijd hard te werken en is er ook regelmatig tijd om een vakantie in te plannen.

Monica en Kaj

Monica Geuze komt Kaj Gorgels niet redden

Tijdens hun vakantie plannen de twee een stranddagje aan zee in. Die zee is alleen nogal wild, waardoor Kaj er bijna in verdwijnt. Terwijl de golven om hem heen slaan is te zien hoe Kaj steeds kopje onder verdwijnt. Hij zou misschien denken dat Monica als zijn bff hem wel komt redden uit de zee. Daar heeft hij het alleen volledig mis. Monica lacht hem namelijk alleen maar hard uit. In plaats van hem te helpen, kiest Monica Geuze ervoor om de spartelende Gorgels te filmen. Aan haar gelach op het filmpje is duidelijk te merken dat Geuze het alleen maar grappig vind om te zien hoe moeilijk Kaj Gorgels het heeft om uit het water te komen. Wil je zelf zien de video bekijken? Dat kan hieronder.

Weet Kaj zich te redden?

Het is te hopen voor Monica Geuze dat Kaj Gorgels toch zijn weg uit de zee weet te vinden. Anders zou ze namelijk een andere partner voor hun populaire podcast ‘Geuze en Gorgels’ moeten vinden. Zie maar eens een BN’ers te vinden wiens naam net zo lekker bekt als bij dit duo.

Meer zien op de Instagram van Monica Geuze

Monica Geuze is als influencer erg actief op sociale media. Ze plaatst dan ook regelmatig foto’s op haar Instagram pagina. Klik hier om deze te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!