Monica Geuze krijgt niet van iedereen ’n Like

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu de eerste aflevering van haar reallife tv-serie Like Monica uit is, kan Monica Geuze de balans op gaan maken. Kijkers? Uiteraard. Een klein media-relletje? Bingo. Likes? Jazeker. Dislikes? Sowieso eentje. Van ex Lars Veldwijk. Het is wel de meest onhandig gegeven dislike die je ooit gezien hebt.

Voor heel Nederland gaat de klok dit weekend een uurtje vooruit, maar Monica Geuze zou ‘m het liefst een klein weekje terug zetten. De eerste aflevering van Like Monica, haar real life show op streamingdienst Videoland, maakte namelijk vooral bij de verkeerde mensen een boel emoties los.

Als ervaren rot in het vlogwereldje weet Monica dat je niet door iedereen geliket kan worden. Een paar kijkers in het harnas jagen hoort erbij, een beetje conflict scoort namelijk. Zolang die like/dislike-ratio maar oké is. Sommige dislikes wegen echter zwaarder. Die van je ex bijvoorbeeld. In Monica’s geval: voetballer Lars Veldwijk.

Lees meer: Monica Geuze hoeft niet meer te vloggen

Met de noppen vooruit

De boomlange Veldwijk kan op het veld soms venijnig uit de hoek komen, maar z’n ex kan er ook wat van! Als de eerste aflevering van Like Monica ook maar ’n tipje van de sluier licht, dan mag de voetballer zijn borst natmaken.

Monica vliegt er met gestrekt been op in. Noppen vooruit en vliegen maar. Niet alleen schildert ze Veldwijk af als de vluchtende vader die Zuid-Koreaans geld verkiest boven z’n dochter, maar ze heeft ook al ruimte gemaakt voor een nieuwe vent in haar leven. Zonder Lars eerst in te lichten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Hoe het hele verhaal neergezet wordt in het debuut van Monica’s showtje zit Lars niet lekker. Hij zal nooit kwaad spreken over de moeders van zijn kinderen, zegt hij. Maar de twee emotionele Instagram-epistels die hij de afgelopen dagen online zette, schreeuwen ‘steek die like maar in je reet, Monica’.

Reclamebord voor je kop

Daar laat Lars het echter niet bij. In plaats van hopen dat iedereen Monica’s gezeur op Videoland met een korreltje zout neemt, of gewoon stopt met kijken, maakt hij er een soort reclameboodschap van. Later in de serie komt hij namelijk zelf nog in beeld, en hij hoopt dat iedereen dan zal zien dat hij ’n topvader is.

Alsof hij z’n duimpje omlaag uitwist, ‘m verandert in een dikke like, zich vervolgens abonneert en tot slot ook nog een comment toevoegt: ‘de serie komt wat traag op gang, maar blijf kijken want later wordt hij goed’. En dat is, tenzij het allemaal ’n vooropgezette publiciteitsstunt is, niet wat Lars in gedachten had.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten