Monica Geuze doet Gaby Blaasertje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt net zo vanzelfsprekend als Marco Borsato die tegeltjeswijsheden uitkraamt: influencers die van aandacht houden. Vandaag stuitte de Instagram-volgers van Monica Geuze echter op een zeldzame uitzondering op deze regel (of toch niet?). Monica Geuze was namelijk tamelijk ‘verontwaardigd’ over alle aandacht die zij en haar (vermeende) scharrel de afgelopen dagen op Instagram kregen. Dat terwijl de ‘blondine’ de geruchten zelf de wereld in hielp. En ja, dat kunstje hebben we wel eens eerder gezien.

Monica en Barry

Oké, voor degenen die zichzelf niét elke dag op de Insta van Monica Geuze bevinden, is hier even een uitleg. Het zit namelijk zo. Monica plaatste een aantal dagen geleden een filmpje op haar Instagram stories. Op dat filmpje was Barry (de man op de foto hierboven) te zien, terwijl hij halfnaakt met Moon in een zwembad op Bali zat. O ja, voor de goede orde: Barry werkt als programma manager voor RTL4.

En toen gebeurde er iets wat we natuurlijk niet hadden kunnen zien aankomen: heel roddelbladland ging los op ‘de nieuwe relatie van Monica’. Iets dat natuurlijk totaal onbegrijpelijk is. Want ja, wie zit er nu niet geheel vriendschappelijk met halfnaakte mensen in zwembaden op Bali? Katja Schuurman buiten beschouwing gelaten dan.

Monica heeft een ‘woedeaanvalletje’

En ja, toen werden de volgers van Moon vanochtend geconfronteerd met haar ‘online woedeaanvalletje’. Waarom? Moon was boos over de geruchten die rondgingen over Barry en haar. Geruchten die ze zelf gelukkig niet heeft aangewakkerd natuurlijk…

(lees verder na afbeelding)

Het lijkt er dan ook op dat Instagramland vandaag maar weer eens getuige is geweest van de bewering waar we het bericht mee begonnen. Voor de vergeetachtigen onder ons: iets met influencers en aandacht. Sommigen zullen er namelijk vast intrappen, maar Mannenzaken weet natuurlijk beter. Sterker nog: Mannenzaken heeft dit how-to-get-aandacht-kunstje namelijk al eens eerder gezien.

Gaby Blaaser doet het kunstje voor

De dame in kwestie die (wellicht) het grote voorbeeld voor Monica is geweest, is niemand minder dan onze Gaab. Een halfjaar geleden voerde Gaby Blaaser ditzelfde kunstje namelijk ook uit. In Gaby’s geval geen exotische eilanden of zwembaden. Nee, Gaby hield het wat dichter bij huis. Het enige dat de blondine nodig had was een volledig naakte man en een Netflix-abonnement.

Gaab heeft het desbetreffende Instagram-bericht inmiddels verwijderd, waardoor de foto voor de meeste ogen verboden terrein is. Maar dankzij onze eigen forumhelden hebben wij nog een exemplaar van dit kiekje weten te bemachtigen. Aanschouw:

(lees verder na de afbeelding)

Óók in Gaby’s geval volgde er na dit bericht een ietwat verontwaardigde reactie op de relatie-roddels. Gaby vond het een beetje gek dat mensen dachten dat de naakte man haar vriend was. Nee nee, het was gewoon ‘een vriend’ die geheel ’toevallig’ even was vergeten om zich aan te kleden tijdens het ‘filmavondje’. Gebeurt ons ook wel eens.

Monica of Gaby: welke dame doet het beter?

Dat dit kunstje werkt, moge duidelijk zijn. In beide gevallen zagen de dames hun aantal volgers stijgen. Maar, welke dame voerde dit kunstje het beste uit? Was het leermeester Gaby, of leerling Monica?
[poll id=”5″]

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Gerelateerde berichten