Monica Geuze blijkt tóch natural beauty op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stop de persen! Monica Geuze blijkt uiteindelijk toch een natural beauty te zijn. En hier is de foto om het te bewijzen. 

Van Monica Geuze wordt meestal gedacht dat ze van zichzelf niet zo knap is. Ze verbergt haar ware gezicht vaak onder lagen make-up, waardoor het moeilijk wordt om in te schatten of ze van nature ook een knappe vrouw is. Nou, het hoge woord is er uit. Monica is een enorm knappe en beeldschone dame. En om dat te bewijzen heeft ze een foto online gezet waar ze niet te veel make-up draagt. Een meer natural look voor Monica, die haar helemaal niet mis staat. Sterker nog, Monica mag deze look wel eens vaker tonen. Ze ziet er op de foto namelijk enorm aantrekkelijk uit.

Lees ook: Deze schitterende foto van Monica Geuze moet je gezien hebben
Monica gaat eens voor wat anders

Normaliter heeft Monica veel spannendere kleding aan en meer make-up aangebracht om zichzelf op haar mooist te presenteren. Maar na deze foto is de conclusie eigenlijk gewoon dat Monica in een simpele, maar elegante trui en niet te veel make-up aangebracht op haar gezicht, nog steeds een beeldschone vrouw is. Sterker nog, je zou kunnen zeggen dat Monica er op deze manier nog veel mooier uit ziet. Maar dat hangt ook een beetje af van wat je type precies is. Monica in spannende kleding en meer opgemaakt is natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk om naar te mogen kijken.
Monica is een dominante vrouw

Monica ziet er misschien uit als een heel lief en onschuldig dametje, maar laat je niet van de wijs brengen. Van binnen is ze ze stiekem erg streng en dominant. Dat blijkt wel uit de laatste verhuizing die ze heeft meegemaakt. In Maart deelde Monica al dat ze weer terug zou gaan naar Amsterdam, waar haar roots liggen. Met haar vriend Robbert kocht ze een kast van een huis. Dat hebben de twee samen helemaal volgens hun stijl ingericht. Of ja, dat heeft Monica volgens haar eigen stijl ingericht. Het bekende koppel heeft een erg uiteenlopende smaak. Gelukkig komen ze dan altijd tot een goede compromis, namelijk Monica bepaalt gewoon wat er gebeurt. Punt. Wat brengt Robbert dan nog in? Nou, zijn tandenborstel, die heeft een plekje in de badkamer gekregen. Alles wat de beste man mee wilde verhuizen staat in opslag op zijn kantoor. Monica laat maar weer zien dat ze niet over zich heen laat lopen.
Monica gaat voor meer natural

Als je even door de Instagram pagina van Monica gaat, zie je dat de prachtige vlogger al vaker overgaat op de natural look. En die staat haar natuurlijk geweldig. Misschien dat Monica dus binnenkort afscheid neemt van haar grote make-up koffer en driedubbele kledingkast. Al hoef je daar waarschijnlijk niet van uit te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.