Mondkapje nodig? Vraag het deze vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds de laatste persconferentie weten we dat mondkapjes voor bepaalde activiteiten, zoals bijvoorbeeld het gebruik van het openbaar vervoer, nodig zullen zijn. Maar waar halen we nu in vredesnaam ineens die mondkapjes vandaan? Misschien weten deze bekende vrouwen hoe of waar we aan de broodnodige mondbescherming kunnen komen?

Beetje flauw. Al die tijd roepen dat mondkapjes niet nodig zijn, om vervolgens aan te kondigen dat we vanaf 1 juni verplicht zo’n ding moeten hebben om onder andere met het ov te kunnen reizen. Als er nog geen run op mondkapjes was, dan is die er bij dezen. Gelukkig zijn er ook manieren om zelf voor gezichtsbescherming te zorgen. Deze bekende vrouwen laten zien wat je kunt doen!

Carolina Dijkhuizen: handige vriendin inschakelen

Musicalactrice Carolina dijkhuizen heeft een creatieve vriendin met een webshop. Mag wat kosten, maar het oog wil ook wat.

Gebarentolk Irma Sluis: het mime-kapje

Geen geld, en geen oud shirt of paar sokken waar de schaar in kan? Gebruik dan het mime-mondkapje van gebarentolk Irma Sluis. Zorgt alleen voor een beschermd gevoel. Verder niks.

Irma Sluis mondkapje

Carly Wijs: uitgeknipt slipje?

Actrice Carly Wijs wil dolgraag weer naar de kapper. Dit bescheiden mondkapje zit daar niet in de weg. Heeft veel weg van een uitgeknipt slipje! Voor de man die het gewend is om z’n baard bij te laten knippen werkt dit niet natuurlijk.

Jessie Jazz Vuijk: nee, niet zo’n gezichtsmasker…

Jessie Jazz Vuijk snapt er helemaal niks van. Jessie, we willen een fysiek masker voor ons gezicht. Geen cosmetisch gezichtsmaskertje!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.