Mondkapje nodig? Vraag het deze vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds de laatste persconferentie weten we dat mondkapjes voor bepaalde activiteiten, zoals bijvoorbeeld het gebruik van het openbaar vervoer, nodig zullen zijn. Maar waar halen we nu in vredesnaam ineens die mondkapjes vandaan? Misschien weten deze bekende vrouwen hoe of waar we aan de broodnodige mondbescherming kunnen komen?

Beetje flauw. Al die tijd roepen dat mondkapjes niet nodig zijn, om vervolgens aan te kondigen dat we vanaf 1 juni verplicht zo’n ding moeten hebben om onder andere met het ov te kunnen reizen. Als er nog geen run op mondkapjes was, dan is die er bij dezen. Gelukkig zijn er ook manieren om zelf voor gezichtsbescherming te zorgen. Deze bekende vrouwen laten zien wat je kunt doen!

Carolina Dijkhuizen: handige vriendin inschakelen

Musicalactrice Carolina dijkhuizen heeft een creatieve vriendin met een webshop. Mag wat kosten, maar het oog wil ook wat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CarolinaDijkhuizen (@carodijkhuizen) op

Gebarentolk Irma Sluis: het mime-kapje

Geen geld, en geen oud shirt of paar sokken waar de schaar in kan? Gebruik dan het mime-mondkapje van gebarentolk Irma Sluis. Zorgt alleen voor een beschermd gevoel. Verder niks.

Irma Sluis mondkapje

Carly Wijs: uitgeknipt slipje?

Actrice Carly Wijs wil dolgraag weer naar de kapper. Dit bescheiden mondkapje zit daar niet in de weg. Heeft veel weg van een uitgeknipt slipje! Voor de man die het gewend is om z’n baard bij te laten knippen werkt dit niet natuurlijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carly Wijs (@wijscarly) op

Jessie Jazz Vuijk: nee, niet zo’n gezichtsmasker…

Jessie Jazz Vuijk snapt er helemaal niks van. Jessie, we willen een fysiek masker voor ons gezicht. Geen cosmetisch gezichtsmaskertje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

 

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten