Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat…

Wilfred Genee heeft thuis al een vrouw zitten, maar tijdens Vandaag Inside besluit hij toch stiekem zijn kans te wagen bij Tweede Kamerlid Mona Keijzer. De presentator wordt echter live op tv keihard afgewezen!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af: ”Ik ga er echt niet aan beginnen”

Wat Wilfred Genee ook probeert, Mona Keijzer wijst hem keer op keer weer af! Het begint allemaal wanneer Rutger Castricum zich bij Vandaag Inside boos maakt omdat Mona Keijzer bezwaar heeft gemaakt tegen de bouw van een appartementencomplex in haar buurt. Haar argument: de bouw zou slecht zijn voor stikstof, de natuur en de huismus. Dat vinden Rutger, Wilfred en ook Johan Derksen helemaal belachelijk! Johan vind dat het bezwaar op het bouwen van nieuwe woningen en appartementen echt alleen maar op eigen belang gaat terwijl alle Nederlanders eraan kapot gaan omdat ze nergens een woning kunnen vinden. Het is in Mona Keijzers geval extra kwalijk, omdat ze waarschijnlijk minister van wonen gaat worden! Omdat Mona al eens bij Vandaag Inside gezeten heeft, pakt Wilfred meteen z’n telefoon erbij voor een spontaan appje…

Mona Keijzer appt met Wilfred Genee tijdens VI uitzending

Johan vindt het belachelijk dat Mona Keijzer in de media gezegd heeft dat ze niet wil reageren omdat het om een privékwestie zou gaan. Wilfred trekt de stoute schoenen aan en stuurt Mona een appje om te vragen hoe het nu precies zit. Hij vindt dat ze gewoon antwoord moet geven. Mona reageert erg lang niet en wanneer Wilfred dan vraagt of ze eventjes kan reageren appt ze óók hem: ‘Het is een privékwestie’. Wilfred blijft doordrammen, dus probeert Mona het in een aantal persoonlijke appjes iets duidelijker te maken. Mona zegt: ”Ik ga er echt niet aan beginnen, het leven is zo hard als een voetbal, zo hard. Ik ga pitten.” Toch een gekke gedachte; Mona Keijzer ligt in bed te appen met Wilfred Genee over een keiharde voetbal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...