Meiden Maandag: Dee van der Zeeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Dee van der Zeeuw Mokkel Maandag

Op Meiden Maandag brengen wij een ode aan één van de vele meiden van eigen bodem! De start van deze tweede decemberweek staat in het teken van Youtuber, vlogger, zangeres en radio-sidekick Dee van der Zeeuw! We zitten namelijk met een brandende vraag: doorzichtig of niet?

Om meteen die olifant in de kamer uit de weg te krijgen: ja, Dee van der Zeeuw is de ‘ex van’. Ze had jarenlang een relatie met ’s lands grootste Youtuber Enzo Knol. Daar is Dee echter al meer dan ’n jaar overheen nu, en het wordt hoog tijd dat we haar met z’n allen gaan zien als meer dan ‘ex van’. Sterker nog, we vinden Dee nóg beter te pruimen zonder die druktemaker aan haar zij!

Dee en haar meiden

Ondanks haar 1,4 miljoen volgers op Instagram is het nog steeds gevaarlijk makkelijk om interessant nieuws rondom Dee, die voluit eigenlijk Demira heet, te missen. Waar dat aan ligt? Dat ‘ex van’-complex? Niet eerlijk! We voelen ons een beetje schuldig dat we deze shoot van allerlei vrouwelijke Youtubers gemist hadden! Op de beelden zagen we niet alleen Dee, maar bijvoorbeeld ook Melanie Latooy voorbij komen! Gelukkig zaten onze forumgebruikers er wél dicht bovenop, en werd er uitgebreid verslag gemaakt van de beelden. Bovendien werd er werk gemaakt van het ’testen’ van Dee’s beha: doorzichtig? Met de juiste belichting wel. Misschien. Check het zelf!

Dee heeft nieuwe relatie

Helaas jongens, deze dame is zo bezet als maar kan! Het duurde niet lang voor Dee na haar breuk met Enzo weer gelukkig in de liefde was. Tennisleraar Lars Gerbrands is de gelukkige. Toch zal hij er aan moeten gaan wennen dat hij z’n vriendin ‘deelt’ met meer dan een miljoen van haar volgers. En dat gaan er alleen nog maar meer worden! Dee harkt haar geld op dit moment vooral binnen met Instagram, maar is ook op andere platforms actief.

De blondine is namelijk zeker niet alleen een leuk snoetje met een goed lijf. Ze is namelijk ook goedgebekt! Naast haar dagelijkse vlogs op Youtube, komt ze ook geregeld als ‘sidekick’ langs bij radioshows op 538, bij de inmiddels geschorste Daniël Lippens en op Slam! FM. Als ‘meeprater’ komt ze best aardig uit de verf! Zelfs als ze zonder voorbereiding op pikante vragen antwoord moet geven…

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Gerelateerde berichten