Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het lijkt erop dat Jutta zich zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?

Jake Paul heeft een wel hele aparte video geplaatst op zijn Instagrampagina. Hij loopt samen met zijn broer Logan Paul over het strand en komen daar een dame tegen. Deze dame in kwestie heeft een achterkant die erg groot is en ze gaat ook voorover om deze even goed aan de voorbijlopende heren te laten zien. Ze gooit werkelijk alles in de strijd om de aandacht te krijgen van de broers. Jake en Logan lijken haar in eerste instantie niet te zien, maar dan draait Jake zich op het laatste moment heel stiekem toch nog even om en kijkt, of beter gezegd; staart, nog even naar de dame. Of kijkt hij dan toch ergens anders naar? Zoiets zou hij Jutta toch nooit aandoen? Uiteindelijk blijkt het dat Jake en Logan kijken naar iets heel anders.

Wil jij de video zien? Dat kan hier. 

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand

Jake Paul ziet een verfrissende parfum

Wanneer Jake Paul dus over het strand loopt negeert hij de dame. Jutta hoeft zich dus blijkbaar geen zorgen te maken, want Jake had zijn focus ergens anders opgericht. Hij kijkt namelijk naar een flesje parfum. Hij heeft samen met zijn broer een nieuw parfum merk opgericht en maakt op deze manier een hele grappige promotie. Dat is natuurlijk slim, want deze video zal zeker veel rondgestuurd worden en viraal gaan. Voor ons is het belangrijkste dat Jutta zich geen zorgen hoeft te maken dat Jake naar andere vrouwen kijkt, het zit dus nog goed tussen Jutta en Jake.

Meer zien van Jake Paul doe je op zijn Instagram

Wil jij nou nog meer van dit soort video’s zien? Neem dan ook nog zeker even rustig een kijkje op de Instagrampagina van Jake Paul. Hij plaatst als een van de grootste influencers van Amerika altijd leuke content en geeft een kijkje in zijn privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...