Moet Jake Paul zich zorgen maken? Jutta Leerdam op boot ontvoerd door andere man (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Jutta Leerdam is met een andere man op een boot! Maar wie is de man die Jutta voor een dagje heeft ontvoerd? En moet Jake Paul zich zorgen maken?

Jutta Leerdam deelt schokkende beelden met iedereen, want ze is namelijk met een andere man samen op een bootje! Wat zal haar vriend Jake Paul hier wel niet van vinden? En wie is de mysterieuze man waarmee Jutta samen in de boot stapt?

Schaatsster Jutta Leerdam is in een bootje gestapt met een andere man

Jutta Leerdam is nog steeds in Nederland en heeft de laatste tijd vooral veel bijgepraat en steun gekregen van haar familie en goede vrienden. Toen Jutta echter beelden deelde waarin ze samen met een andere man in een bootje zat, waren veel mensen even in de war. Met wie was de blondine samen? Het bleek niemand minder te zijn dan haar oudere broer Kjeld! Onlangs zagen we ook dat ze tijd heeft doorgebracht met haar vader en twee zussen, en nu maakt ze dus een dagje vrij om samen met haar broer te zijn. Gelukkig maar voor Jake Paul, want die had het waarschijnlijk niet leuk gevonden als ze met een andere man had afgesproken! Het gaat dus niet om een geheim vriendje in Nederland; Jake hoeft zich zeker geen zorgen te maken.

Klik hier om zelf het filmpje te bekijken van Jutta en Kjeld!

Jutta Leerdam wordt op boot ontvoerd door andere man Jutta Leerdam wordt op boot ontvoerd door andere man

Jutta Leerdam heeft een verborgen talent

Jutta Leerdam, de bekende Nederlandse schaatsster, heeft een verborgen talent onthuld: ze kan namelijk erg goed een boot besturen! Dit bleek toen ze samen met haar broer Kjeld een hele middag heeft doorgebracht op het water. Voor veel van haar fans was dit een grote verrassing, die hadden dat namelijk nooit verwacht. Na hun boottocht hebben ze samen nog geluncht en waarschijnlijk lekker bijgepraat. Het is mooi om te zien dat Jutta nog steeds tijd vrijmaakt voor leuke activiteiten, ondanks haar trainingsschema voor aankomende wedstrijden en de Olympische Spelen. Het is duidelijk dat ze veel steun en goede mensen om zich heen heeft, wat natuurlijk erg fijn is nu ze niet meer bij een team schaatssters zit.

Jutta Leerdam wordt op boot ontvoerd door andere manJutta Leerdam wordt op boot ontvoerd door andere man

Meer zien van Jutta Leerdam? Dat kan op Instagram

Als je meer wil zien van Jutta Leerdam, dan moet je even naar het Instagramkanaal van de schaatsster gaan. Daar staan namelijk nog veel meer foto’s en video’s van de prachtige blondine!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!