Model Luna Stevens verdient bakken met geld dankzij dit soort verleidelijke foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Luna Stevens, met haar zwoele blik en goddelijke lichaam, heeft een nieuwe manier gevonden om de harten (en portemonnees) van haar fans te veroveren.

De verleidelijke vormen van Luna Stevens zijn gewoon te koop!

Luna Stevens, het beeldschone Belgische model, is meer dan alleen een mooi gezicht. De aantrekkelijke dame heeft de kunst van het digitale ondernemerschap ontdekt. Ze gebruikt dit dan ook om een aanzienlijk zakcentje binnen te harken. Regelmatig zet Luna social media in vuur en vlam met haar exclusieve foto’s op een bepaald platform (alleen maar bedoeld voor haar fans) waar volgers van Luna hun financiële waardering kunnen laten blijken voor de knappe dame. Zoals met alles wat Luna doet, is ook dit een groot succes. Naast haar andere werkzaamheden is dit waarschijnlijk haar grootste bron van inkomsten. Dit laat maar weer zien dat Luna Stevens niet alleen bezig is met jagen op aandacht, maar dat ze ook voortdurend op zoek is naar nieuwe manieren om rijkelijk geld te verdienen.

Lees ook: Foto: Belgische beauty Luna Stevens laat haar indrukwekkende troeven zien op het strand

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

Dit verdient de knappe influencer Luna Stevens per maand

Eigenlijk wil je ook gewoon weten hoeveel LUna verdient. Het is een behoorlijk schokkende openbaring, maar gezien de kwaliteit van de content, is het geen enorme verrassing. Zonder al te specifiek te worden, schat men dat de inkomsten van Luna op deze website in de buurt komen van wat sommige mensen in een half decennium verdienen. Luna maakt goed gebruik van haar fans om een extra zakcentje te verdienen op dit platform. Er is blijkbaar een enorme groep van toegewijde fans die bereid zijn te betalen voor pikante kiekjes van de Belgische influencer. Maar laten we niet doen alsof Luna’s talenten om knaken te verdienen beperkt zijn tot een beetje zwoel voor de camera te staan. Deze smakelijke dame heeft een breed assortiment aan vaardigheden die verder gaan dan je misschien zou verwachten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luna Stevens (@lunastevens1)

De extra inkomsten van Luna Stevens op een rijtje

Behalve haar prachtige plaatjes, verdient Luna ook nog eens een zakcentje met haar verschijning als DJ. Ze doet dat niet in haar eentje, maar samen met haar zusje Jade. Ze vormen een duo dat waarschijnlijk menig club heeft doen zweten. De zusjes zijn niet alleen een lust voor het oog, maar weten ook precies hoe ze een menigte moeten laten dansen en losgaan. Maar daar houden de verdiensten van Luna niet op. Als klap op de vuurpijl heeft de knappe influencer zich ook gewaagd aan de wereld van de merchandise en dan met name kalenders. Deze ondeugende kalenders, vaak uitverkocht binnen enkele uren na hun release, laten Luna zien in adembenemende poses. De combinatie van deze heerlijke vrouw en die toplocaties zorgt ervoor dat deze kalenders elk jaar weer een grote hit zijn. Met al die extra inkomsten weet Luna zeker goed rond te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.