Model Kim Feenstra blijft poseren bij visagist op deze opvallende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim Feenstra is een van de meest knappe modellen die het land rijk is. Ze kan alleen maar niet stoppen met poseren. 

Een goed model stopt blijkbaar niet met poseren, dat lijkt Kim Feenstra met haar nieuwe foto te willen zeggen. Zelfs als het bloedmooie model nog bij de visagiste zit, neemt ze de meest verleidelijke poses aan. Is Kim alvast aan het oefenen voor wanneer de camera echt een foto van haar maakt? Of misschien wil Kim gewoon heel graag de visagiste verleiden? Wat het ook is, ze stopt niet met het geven van haar modellengezicht. Dat is ook helemaal niet erg, want Kim Feenstra ziet er dan juist enorm aantrekkelijk uit.

Lees ook: Voetbalster Lieke Martens scoort op zomerse Instagram foto
Kim Feenstra weet op elke foto te verleiden

Het is een bijzonder talent om altijd maar te kunnen verleiden. Kim Feenstra lijkt dat echter te kunnen. Zij kan het ene moment ontzettend lief en onschuldig zijn en het volgende moment heeft ze ineens haar verleidelijke kant aangezet. En die is toch een partij interessant. Wanneer Kim de verleidster in zich los laat, dan moet je oppassen dat je niet spontaan smelt van naar haar kijken. Kim is dan namelijk oprecht een van de heetste vrouwen van Nederland. Dat is ze stiekem ook al als ze het niet probeert, maar als Kim haar best doet, dan weet je dat er een paar bijzondere foto’s aankomen. Kim kan echt de meest aantrekkelijke poses aannemen. Ze weet precies wat mensen willen zien en beweegt haar op zo’n manier dat ze het gewenste resultaat makkelijk bereikt. En dat is een goede eigenschap voor een model, want dat maakt het makkelijk om met haar te werken.

Kim imponeert met prachtig kapsel op leuke foto

Zolang je haar maar goed zit. Dat is het persoonlijke motto van Kim Feenstra. De hele wereld kan vergaan, maar als haar kapsel er goed uit ziet, heeft Kim geen enkele zorg. Een nieuw kapsel is natuurlijk ook een mooi excuus om eventjes een aantrekkelijke foto te maken. Kim zet haar beste modellengezicht op en poseert voor de selfie. Wat is Kim toch ook een beeldschone vrouw. Van haar prachtige lijf tot haar verleidelijke ogen, alles lijkt te kloppen aan Kim. Zeker als ze rondloopt met zo’n wild kapsel, dat maakt haar alleen maar nog aantrekkelijker.
Kim Feenstra is het knapste model van Nederland

Ze heeft de looks, het talent en het doorzettingsvermogen om zichzelf te meten met de beste modellen van de wereld. Kim Feenstra is daarom ook het knapste en meest intrigerende model van Nederland. Er zijn weinig vrouwen, binnen of buiten de modellenwereld, die kunnen tippen aan de schoonheid van Kim. Natuurlijk is het onderhouden van haar goede looks voor Kim ook keihard werken, maar die toewijding heeft ze. En het resultaat spreekt voor zich. Kim is ongelooflijk knap.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.