Monica Geuzes doosje teleurstelling (maar goeie verpakking wel)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat tussen die haakjes geschreven staat, denken wij alleen. Niet doorlullen, goed?

Het was een hoop huilie huilie rondom Monica Geuze (gelukkig is Monica’s gezeur altijd verzorgd verpakt). Deze independent woman besloot haar influencerleven te verpatsen aan de commercië. Ze verkoopt nu een boxje met zonder leuke verrassingen (maar wel boordevol non-exclusieve hoopjes teleurstelling).  

© Instagram/Monica Geuze
© Instagram/Monica Geuze

Oké, mocht je deze aflevering van Monica’s Gezeur gemist hebben: Monica Geuze had een enorm origineel idee. Ze ging haar favoriete producten verzamelen. Gewoon, om te verkopen. Wat er in zit, was een verrassing. Maar de verpakking beloofde in ieder geval (niet) veel goeds.

Het doosje waarin Monica’s Gezeur verpakt zit, is op het eerste oog een prachtig juweel. Een betere blik leert dat de teleurstellingen in een 0-karaats goud (sub-objectief oordeel van de foto: waarschijnlijk ook inkt) en zwarte (de gewenste kleur van Monica’s bankrekening) doos bij de kopers aankomen.

Dooske en leuke verpakking

Daarmee is deze koek nog niet eens half opgepeuzeld. Het is natuurlijk (g)een voorrecht om te mogen betalen voor de favoriete producten van iemand die geen geuzennaam nodig heeft. Het gezeur van Monica’s klanten beantwoordde zij in haar Instagram Stories. Dat deed ze met een serie aan berichten vol teleurstelling over de teleurstellende berichten (met andere woorden: vijfde keer Monica’s Gezeur. Bingo!).

Deze teleurstellingen dreigen zich op te hopen tot het hoogste punt van Nederland bereikt is. Het is alleen nog wachten totdat Puck Moonen op haar fiets stapt en naar die top wil rijden. En dat allemaal om een dooske (als je geen Algemeen Beschaafd Brabants praat: een vrouw die Koningin Maxima ‘een beetje dom’ zou noemen) dat louter leuk verpakt lijkt.

Maar goed: elke tocht gaat met vallen en opstaan. Aan de andere kant: als Lars Veldwijk (boomlange gast die per ongeluk van een Vikingenfilmset bij Monica’s vlog binnenliep of zo) de vader van je kind is, dan is het ook niet gek dat je nog even uit de hoogte doet. Eén nadeel: als je dan op je bek gaat, val je niet van de gemiddelde Hollandse Heuvel. Dan kun je beter van je voetstuk (goodiebox) flikkeren.

(Wat een gezever, joh)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.