Missie geslaagd! Trijntje past weer in Arena-jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Trijntje Oosterhuis jurk Arena

Zangeres verdient groot compliment voor haar ‘afvalrace’!

Trijntje Oosterhuis ging al aardig hard in haar ‘afvalrace’, dus besloot ze de moeilijkheidsgraad van die indrukwekkende missie vlak voor de finishlijn nog een tikkeltje op te schroeven! De zangeres had zich namelijk voorgenomen om op haar 25-jarig jubileumfeestje als artiest in de Ziggo Dome in dezelfde jurk te passen die ze in 1996 aan had tijdens de opening van de Amsterdam ArenA.

Ze was begin dit jaar al meer dan 20 kilo kwijt (dat zag er trouwens al erg goed uit – zie de foto’s hieronder) en ook de laatste loodjes zijn gelukt: Trijntje past weer in haar jurk van 23 jaar geleden! Een groot compliment is wel op z’n plaats denken we zo!

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten