Minst duurzame Influencer ooit? Jade Anna draagt schoenen maar één keer (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Jade Anna heeft haar volgers enorm boos gemaakt. Op TikTok deelt ze een video van veel verschillende schoenen die ze gesponsord kreeg, maar deze leken meteen weer verkocht.

Jade heeft een video geplaatst op haar TikTok-account waar ze een heleboel negatieve reacties onder heeft gekregen. In de video laat Jade een aantal schoenen zien die ze gesponsord heeft gekregen. Ze zegt dat ze keuze stress heeft, omdat ze ze allemaal zo mooi vind. Toch lijkt dit niet helemaal waar te zijn! Een opvallende kijker heeft namelijk gezien dat Jade haar gesponsorde schoenen een aantal dagen later alweer op Vinted had gezet om ze te verkopen. Haar fans vinden het niet normaal dat Jade eerst doet alsof ze de schoenen zo mooi vind dat ze er zelfs keuzestress over heeft, terwijl ze ze daarna meteen verkoopt om nog eens extra te verdienen naast het gesponsorde geld wat ze al kreeg voor de schoenen. Bekijk de video via deze link. 

Jade Anna op reis

Jade Anna maakt fans boos op TikTok

Een opvallende kijker van Jade had dus allang door dat de schoenen die ze gesponsord kreeg vrijwel meteen op Vinted stonden. Via Vinted verkoopt Jade regelmatig kleding. Dit doet ze dan vooral met kleding die ze gesponsord krijgt. Dit is dus niet heel duurzaam en netjes en schiet dan ook bij veel volgers in het verkeerde keelgat. Ze lijkt erg ondankbaar te zijn en daarnaast verkoopt ze de schoenen ook nog eens, terwijl ze deze beter aan mensen zou kunnen doneren die het minder goed hebben dan haar.

Meer zien van Jade Anna doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de influencer Jade Anna? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine enorm veel foto’s en video’s van zichzelf waarin ze vaak producten promoot. Als een van de bekendste influencers van Nederland weet Jade wel hoe ze zichzelf zo goed mogelijk op camera moet zetten. Hier kunnen de meeste mannen dan ook enorm van genieten. Daarnaast geeft Jade je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.