Minister Fleur Agema (PVV) neemt eindelijk afstand van Geert Wilders in nieuwe kabinet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: X

Minister Fleur Agema van de PVV heeft voor het laatst met Geert Wilders gesproken en neemt afscheid!

Onze minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Fleur Agema, heeft een belangrijk bericht gedeeld op haar sociale media samen met een foto van zichzelf met Tweede Kamerlid Geert Wilders. De twee politicus nemen namelijk nu, na een enorm lange tijd, afscheid van elkaar! Ze hebben erg lang samen gewerkt dus het is een bijzonder moment volgens vele mensen. Op de foto lachen ze beide gelukkig nog wel! Fleur zet als tekst bij de foto dan ook: ”De laatste keer samen stemmen!” Dat geeft duidelijk aan dat het echt de laatste keer zal zijn voor de twee belangrijke figuren in de politiek om dus samen te stemmen.

Bekijk hieronder zelf de foto van Fleur Agema en Geert Wilders. En je kan hier klikken om zelf de post van Fleur Agema te bekijken!

Minister Fleur Agema (PVV) neemt eindelijk afstand van Geert Wilders

Wat zeggen mensen over Fleur Agema?

In de politiek zullen de meningen over de leden van de Tweede Kamer en de ministers altijd wel verschillen, op de meest recente post van Fleur Agema zijn wel veel reacties gekomen van mensen die haar volgen. Dit zijn de meest opvallende reacties van mensen en welke ook het meeste voorkomen: Heel veel succes en wijsheid lieve Fleur en laat je alsjeblieft niet downplayen door die agressieve en onrechtvaardige (s) linkse partijen”, ”Mooie wijze vrouw wat zijn wij blij met de mooie functie die krijgt in deze best heftige tijden. Maar mag wel sterkte wensen met de tegenwerking van het linkse geweld dat geld voor heel PVV.” en ”Succes fleur… je wordt de beste minister voor dit departement” 

Wil je zelf alle comments bekijken? Klik dan hier!

De meeste mensen zijn erg blij voor Fleur en denken dat ze het goed gaat doen. Ook zeggen veel mensen dat ze niet moeten samenwerken met linkse partijen. Het zal vanzelf te zien zijn wat Fleur voor Nederland gaat betekenen! Iedereen is in ieder geval benieuwd hoe het allemaal gaat verlopen in de politiek en hoe het zal gaan met Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!