Milou van Boer Zoekt Vrouw toch single bij BZV-kerstspecial?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou laat in de Kerstspecial van Boer Zoekt Vrouw eindelijk weer van zich horen! Is ze nog samen met Boer Bastiaan? Yvon Jaspers voelde ze één voor één aan de tand bij de kerstboom… (beeld: KRO-NCRV)

Er gingen hardnekkige geruchten dat Milou van Boer Zoekt Vrouw en ‘haar’ Boer Bastiaan uit elkaar waren! De kerstspecial van BZV onthult of deze roddel waar is. De blondine lijkt in ieder geval ‘gewoon’ gezellig mét aanhang rond de kerstboom te staan…

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw showt resultaat make-over

Milou en Bastiaan in kerstspecial Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers heeft een tijd geleden alle deelnemers van het vorige Boer Zoekt Vrouw-seizoen verzameld om een reünie met kerstthema te maken. Ze komen allemaal ‘in hun mooiste outfit rond de kerstboom’ zitten om met Yvon te praten. Omdat Milou Rietjens, de helft van het enige ‘geslaagde’ koppel van het afgelopen seizoen, een tijdje niks van zich heeft laten horen en ook geen foto’s meer online zette met Bastiaan, ging er even een gerucht dat de twee niet meer samen waren. In de eerste beelden van de Boer Zoekt Vrouw kerstspecial lijkt het gewoon nog koek en ei. Of staan ze op deze foto juist te lachen als boer en boerin met kiespijn? Als koppel hoef je bovendien geen 1,5 meter afstand te houden, toch? Vrijdag 25 december krijgen we het definitieve antwoord!

Boer Zoekt Vrouw Milou Bastiaan kerst special yvon jaspers

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...