Milou van Boer Zoekt Vrouw toch single bij BZV-kerstspecial?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou laat in de Kerstspecial van Boer Zoekt Vrouw eindelijk weer van zich horen! Is ze nog samen met Boer Bastiaan? Yvon Jaspers voelde ze één voor één aan de tand bij de kerstboom… (beeld: KRO-NCRV)

Er gingen hardnekkige geruchten dat Milou van Boer Zoekt Vrouw en ‘haar’ Boer Bastiaan uit elkaar waren! De kerstspecial van BZV onthult of deze roddel waar is. De blondine lijkt in ieder geval ‘gewoon’ gezellig mét aanhang rond de kerstboom te staan…

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw showt resultaat make-over

Milou en Bastiaan in kerstspecial Boer Zoekt Vrouw

Yvon Jaspers heeft een tijd geleden alle deelnemers van het vorige Boer Zoekt Vrouw-seizoen verzameld om een reünie met kerstthema te maken. Ze komen allemaal ‘in hun mooiste outfit rond de kerstboom’ zitten om met Yvon te praten. Omdat Milou Rietjens, de helft van het enige ‘geslaagde’ koppel van het afgelopen seizoen, een tijdje niks van zich heeft laten horen en ook geen foto’s meer online zette met Bastiaan, ging er even een gerucht dat de twee niet meer samen waren. In de eerste beelden van de Boer Zoekt Vrouw kerstspecial lijkt het gewoon nog koek en ei. Of staan ze op deze foto juist te lachen als boer en boerin met kiespijn? Als koppel hoef je bovendien geen 1,5 meter afstand te houden, toch? Vrijdag 25 december krijgen we het definitieve antwoord!

Boer Zoekt Vrouw Milou Bastiaan kerst special yvon jaspers

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.