Milou van Boer Zoekt Vrouw geeft antwoord op spannende vragen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van Boer Zoekt Vrouw deelt onder andere of zij en boer Bastiaan ooit nog bij elkaar gaan komen!

Sinds de lockdown is Milou van BZV actiever op Instagram dan ooit tevoren. Om het gebrek aan haar weekvlogs op te vullen, besloot Milou Rietjens mee te doen aan de true or false challenge op Instagram. En daar waren haar volgers maar al te blij mee! Milou deelde namelijk meerdere privéfoto’s van zichzelf én met boer Bastiaan.

Gaat Milou van BZV weer naar Nederland verhuizen?

Een van de stellingen die bij Milou binnenkwamen was de stelling: ‘Je woont weer in Nederland’. Daar gaf Milou een opvallende reactie op. Zo vertelde ze: ‘False, maar hopelijk binnenkort true. Ik wil wel graag terug naar Nederland, maar eerst die droombaan vinden!’. Het lijkt er dus op dat we Milou binnenkort zomaar eens tegen het lijf zouden kunnen lopen. Of sterker nog, het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat Milou van Boer Zoekt Vrouw binnenkort solliciteert bij het bedrijf waar jij werkt. Waar Milou graag naar toe zou willen verhuizen hield de blondine echter nog wel even geheim.

milou bzv verhuizen Nederland

Milou heeft een fantastisch ‘achterkantje’

Een van de volgers van Milou van BZV stuurde een stelling in over het achterkantje van Milou. Gelukkig is de blondine de beroerdste niet en nam ze ook deze stelling mee in het vragenrondje. Ze deelde er zelfs een foto bij, op basis waarvan we toch een redelijk goede inschatting kunnen maken wat het antwoord op die stelling is.

Mikou van bzv foto

Heb je nog veel verdriet om boer Bastiaan?

De breuk tussen Milou en boer Bastiaan zal je vast niet zijn ontgaan. Een van Milous volgers vroeg zich af of de blondine haar boer nog wel eens miste. Ook hier gaf Milou weer heel eerlijk antwoord op. Zo schreef ze dat ze het moeilijk vindt om toe te geven dat ze inderdaad nog veel verdriet heeft om boer Bastiaan. Maar, er kwam gelukkig nog een stelling over boer Bastiaan voorbij!

Milou van bzv verdriet om boer Bastiaan

Komen Milou en boer Bastiaan weer bij elkaar?

De tweede stelling over het liefdesleven van Milou van Boer Zoekt Vrouw ging namelijk over de vraag of zij en Bastiaan ooit nog bij elkaar zouden komen. Een vraag die Milou massaal toegestuurd kreeg op Instagram. Haar reactie op deze vraag was echter heel opvallend. Zo vertelde ze dat er veel gebeurd is de laatste tijd tussen haarzelf en Bastiaan. Toch deelt ze wel een foto van hen samen bij haar antwoord. Zou dat dan toch betekenen dat boer Bastiaan en Milou ooit nog weer bij elkaar komen?

milou van bzv boer bastiaan

Wil Milou ooit kinderen?

We sluiten af met een stelling die ingestuurd werd door een volger die benieuwd was of Milou eigenlijk ooit kinderen zou willen. Het antwoord van de boerse blondine was daarop een volmondig ‘Ja!’. Ze zou zelfs niets liever willen dan een leuke man en kinderen. Oh, en de hond, kippen en schapen niet te vergeten! Dat betekent dus dat Milou zich in de toekomst wel op een boerderij ziet wonen. Boer Bastiaan, lees je even mee?

wil milou van bzv kinderen?

Nu je toch lekker aan het lezen bent: Milou van BZV in slechts een handdoekje: ‘is it too much?’

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!