Milou van Boer Zoekt Vrouw beleeft avontuurlijke zomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is even schakelen, maar een werkvakantie op het Nederlandse platteland kan ook heel leuk zijn! Milou van Boer Zoekt Vrouw heeft zich ook neergelegd bij het feit dat een verre vakantie nu even niet kan. Gelukkig heeft Milou genoeg te doen! Zo is de blondine nu een expert in trekken én getrokken worden!

Terwijl ze op dit moment waarschijnlijk het liefst op een exotisch strand had gelegen met een cocktail in haar hand, moet Milou deze zomer zwoegen! Zo’n boerderij onderhoudt zichzelf niet! Toch is er tussen het tuffen op de trekker, waterpompinstallaties repareren, modderbaden nemen en hooibalen stapelen nog tijd voor andere avontuurlijke activiteiten. Je ziet het in haar nieuwste vlog!

Lees ook: Milou (BZV) laat slaapkamer zien

Milou op de trekker van Bastiaan

Terwijl Milou deze zomer waarschijnlijk harder werkt dan ze ooit gedaan heeft, zien we Boer Bastiaan juist genieten van een voor zijn doen rustige zomer. Eindelijk heeft hij een extra paar handen op de boerderij! Milou wordt in sneltreinvaart klaargestoomd voor het boerenleven. Zo rijdt de stadse blondine al als een volleerd boerin op Bastiaans trekker, banjert ze met laarzen door een modderpoel en repareert ze samen met haar agrariër een waterpomp. Haar beloning: een dagje strand. Maar niet het dagje strand waar ze op had gehoopt!

Milou glijdt van haar plank

Als Bastiaan naar het strand gaat, neemt hij z’n surfplank mee. Hij heeft geen tijd voor een boekje, en zeker niet voor een drankje met een parasolletje. Wakeboarden is zijn grote passie: staand op een surfplank door een kabel over het water getrokken worden. Milou doet ook mee, maar glijdt steeds van haar plank af. Terwijl Bastiaan de dag van z’n leven heeft, proeft zijn vriendin hoe zout het Zeeuwse water is. Dankzij die zware helm en haar nauwsluitende wetsuit houdt ze er niet eens een bruin kleurtje aan over!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten