Milou Rietjens deelt leuke foto’s!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou Rietjens heeft wat met dieren. Dat kan ook niet anders, want als dat niet het geval was geweest had ze nooit Boer zoekt Vrouw overleefd. Ze deelt op Instagram allemaal leuke foto’s met haar trouwe viervoeter. Haar hond Luna is namelijk 3 jaar oud geworden. En dat is reden voor een feestje. 

Milou Rietjens kan je nog kennen van Boer zoekt Vrouw. Je kan haar ook kennen van haar leuke Instagram account. De blondine plaatst regelmatig mooie foto’s en is hartstikke op weg om de nieuwe grote influencer van Nederland te worden. En elke influencer weet, zodra er iets speciaals gebeurt, dan moet je daar zoveel mogelijk foto’s van maken. Dus toen haar hond Luna 3 jaar werd, was dat voldoende reden voor Milou om allemaal leuke foto’s online te zetten.

Lees ook: Milou van BZV in slechts een handdoekje: ‘is it too much?’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@miloumartina)

Het hondje van Milou Rietjens

Milou heeft haar lieve harige vriendin al ruim drie jaar. En in die tijd hebben ze samen heel veel leuke, mooie en grappige herinneringen opgebouwd. Die deelt ze nu allemaal op haar Instagram account. En er zijn nogal veel van die herinneringen. Milou heeft namelijk een hele hechte band met het brave beestje. Zo hebben ze regelmatig een intiem momentje, zoals je op onderstaande foto kan zien. En daar heeft Milou natuurlijk altijd heel veel zin in.

Milou Rietjens blijkt lenig op foto

Soms dan heeft hond Luna geen zin om op te staan. En waarom zou ze ook, als Milou helemaal speciaal voorover bukt om haar te aaien? Milou blijkt trouwens nog best lenig te zijn, want ze knuffelt lekker voorovergebogen met haar beestje, zonder om te vallen. Het is bijna een soort yoga met haar hond. Nog even en Milou kan een nieuwe trend starten. Ook in de leuke momentjes is Milou zich er altijd van bewust, als een echte influencer, dat er een camera aanwezig is. Dus moet ze nog even lachen naar haar trouwe fans, die dat natuurlijk hartstikke leuk vinden.

Milou in pyjama op de bank

De meeste mensen laten hun hond niet op de bank slapen, omdat ze bang zijn dat hij zich niet gedraagt of dat er heel veel haren overal komen te zitten. Milou is niet zo moeilijk en laat haar hond Luna gewoon op de bank. Dat maakt het voor haar ook een stuk makkelijker om met het beestje te knuffelen. Milou gaat er ook lekker comfortabel bij liggen in haar avondkledij. Ook probeert ze nog zo charmant mogelijk te poseren voor de camera. En de appel valt niet ver uit de boom, want ook hondje Luna lijkt zich compleet bewust van de camera.

De Instagram avonturen van Milou Rietjens

Milou heeft dus een speciale band met haar hondje en wilde al die momenten graag delen met haar fans. Maar Milou deelt veel vaker mooie momenten en leuke foto’s met haar fans. Wil je dus compleet op de hoogte blijven van wat er in het leven van Milou gebeurt? Dan doe je er goed aan haar te volgen op social media. Zo mis je geen enkele leuke foto meer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...