Miljuschka Witzenhausen maakt diepe indruk met verleidelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen maakt een verpletterende indruk met haar nieuwe verleidelijke foto. Daarmee blaast ze alle mannen omver. 

De populaire chefkok Miljuschka Witzenhausen is van veel meer bekend dan alleen van haar lekkere gerechten. Zo staat ze er ook om bekend dat ze zelf ook een heerlijk snoepje is. Miljuschka is daadwerkelijk om op te eten. En dat wordt door veel mensen openlijk erkend. Ze plaatste op haar Instagram account een foto die alleen maar te omschrijven is als extreem aantrekkelijk en verleidelijk. En die foto zorgt ervoor dat veel mannen nu thuis achterover van hun stoel vallen. Een ding is zeker, Miljuschka heeft het nog steeds in zich.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen vergeet kleding aan te trekken op ijskoude foto
Miljuschka heeft prachtige ogen op deze schitterende foto

er zijn maar weinig dingen aan Miljuschka zo mooi als haar ogen. Die fonkelen als kleine diamantjes. Met haar prachtige ogen weet Miljuschka altijd goed de aandacht te trekken van haar volgers. Die zijn gelijk enthousiast op het moment dat ze Miljuschka in de ogen aan kunnen kijken. Ze zijn dan gelijk helemaal betoverd door haar schoonheid en kunnen niet meer wegkijken. Miljuschka weet zo iedereen voor zich te winnen.

Miljuschka is zoetekauw op spannend filmpje

Dat Miljuschka zelf heel erg zoet was, dat was inmiddels wel bekend. Maar dat ze ook enorm van  zoetigheid wist, dat is wel duidelijk na het zien van dit filmpje. Miljuschka is daarop heerlijk in de weer met een bus slagroom. En zoals iedere Nederlander weet: je kan nooit teveel slagroom op je chocolademelk hebben. Miljuschka besluit juist daarover een leuk filmpje te maken, om iedereen een beetje op te warmen tijdens de koude winterdagen. Miljuschka weet wel wat de mensen willen. Namelijk een beetje kunnen lachen, een warme gloed tijdens de winter en een prachtige dame om naar te kunnen kijken. En laat Miljuschka nou eens alle drie die dingen leveren met haar bijzondere filmpje. Als het filmpje van Miljuschka trouwens bevalt, dan moet je zeker haar Instagram account in de gaten houden. Daar kan je namelijk nog veel meer van dit soort leuke en korte video’s terug zien.
Miljuschka bewijst met leuke foto dat ze de mooiste chef van Nederland is

Er zijn in Nederland een hoop chefs. Ze staan misschien niet allemaal te pronken op Instagram, maar ze zijn er toch echt. Hoe bewijs je binnen die groep nou dat je de allermooiste van het land bent? Nou, deze foto van Miljuschka zou daar nog wel eens bij kunnen helpen. Je ziet Miljuschka in haar volle glorie. Je ziet haar prachtige lach, haar geweldige en haar mooi golvend bruin haar. Je krijgt op die manier goed het totaal plaatje van Miljuschka mee. En wat een plaatje is dat. Je ziet al meteen waarom Miljuschka bestempeld wordt als de mooiste chef van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.