Miljuschka Witzenhausen ligt onder vuur vanwege tv-reclame

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederlandse televisiekijkers zijn boos op Miljuschka Witzenhausen

Nu vraag je je misschien af, wat kan een tv-kokkin doen om televisiekijkend Nederland op haar dak te krijgen? Nou, de kijkers in kwestie zijn met name bozig om Miljuschka’s tegenstrijdigheid. Want het ene moment omarmt ze haar curves, zien we talloze #eerlijke posts op Instagram en is ze zelfs te zien in haar eigen Videoland documentaire #eerlijkefoto. En het volgende moment verschijnt de brunette in een reclame van Weight Watchers.

Miljuschka Witzenhausen in Weight Watchers reclame

En die tegenstrijdigheid valt sommige kijkers niet helemaal lekker. Zo reageerde een van Miljuschka’s volgers op Instagram: ‘Dus als rolmodel met je #eerlijkefoto ga je een commerciële reclame doen bij Weight Watchers..’.

Miljuschka reageerde en gaf aan de verwarring wel te begrijpen. ‘Ik krijg deze vraag vaak’, vertelde ze. ”Ik denk dat je je goed moet voelen in jouw , ongeacht welke maat je hebt.” Zo vertelde ze zichzelf het fijnst te voelen bij maatje 42 of 44. ”Op het moment dat ik daar buiten val, wordt bewegen minder fijn. Ik snap dat dit tegenstrijdig voelt, maar ik propageer geen minimale maten of gewicht, maar een vol leven met af en toe een pas op de plaats.”. 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.