Miljuschka Witzenhausen ligt onder vuur vanwege tv-reclame

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederlandse televisiekijkers zijn boos op Miljuschka Witzenhausen

Nu vraag je je misschien af, wat kan een tv-kokkin doen om televisiekijkend Nederland op haar dak te krijgen? Nou, de kijkers in kwestie zijn met name bozig om Miljuschka’s tegenstrijdigheid. Want het ene moment omarmt ze haar curves, zien we talloze #eerlijke posts op Instagram en is ze zelfs te zien in haar eigen Videoland documentaire #eerlijkefoto. En het volgende moment verschijnt de brunette in een reclame van Weight Watchers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Miljuschka Witzenhausen in Weight Watchers reclame

En die tegenstrijdigheid valt sommige kijkers niet helemaal lekker. Zo reageerde een van Miljuschka’s volgers op Instagram: ‘Dus als rolmodel met je #eerlijkefoto ga je een commerciële reclame doen bij Weight Watchers..’.

Miljuschka reageerde en gaf aan de verwarring wel te begrijpen. ‘Ik krijg deze vraag vaak’, vertelde ze. ”Ik denk dat je je goed moet voelen in jouw lichaam, ongeacht welke maat je hebt.” Zo vertelde ze zichzelf het fijnst te voelen bij maatje 42 of 44. ”Op het moment dat ik daar buiten val, wordt bewegen minder fijn. Ik snap dat dit tegenstrijdig voelt, maar ik propageer geen minimale maten of gewicht, maar een vol leven met af en toe een pas op de plaats.”. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

Laatste nieuws

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...

Gerelateerde berichten