Miljuschka Witzenhausen ligt onder vuur vanwege tv-reclame

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederlandse televisiekijkers zijn boos op Miljuschka Witzenhausen

Nu vraag je je misschien af, wat kan een tv-kokkin doen om televisiekijkend Nederland op haar dak te krijgen? Nou, de kijkers in kwestie zijn met name bozig om Miljuschka’s tegenstrijdigheid. Want het ene moment omarmt ze haar curves, zien we talloze #eerlijke posts op Instagram en is ze zelfs te zien in haar eigen Videoland documentaire #eerlijkefoto. En het volgende moment verschijnt de brunette in een reclame van Weight Watchers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Miljuschka Witzenhausen in Weight Watchers reclame

En die tegenstrijdigheid valt sommige kijkers niet helemaal lekker. Zo reageerde een van Miljuschka’s volgers op Instagram: ‘Dus als rolmodel met je #eerlijkefoto ga je een commerciële reclame doen bij Weight Watchers..’.

Miljuschka reageerde en gaf aan de verwarring wel te begrijpen. ‘Ik krijg deze vraag vaak’, vertelde ze. ”Ik denk dat je je goed moet voelen in jouw lichaam, ongeacht welke maat je hebt.” Zo vertelde ze zichzelf het fijnst te voelen bij maatje 42 of 44. ”Op het moment dat ik daar buiten val, wordt bewegen minder fijn. Ik snap dat dit tegenstrijdig voelt, maar ik propageer geen minimale maten of gewicht, maar een vol leven met af en toe een pas op de plaats.”. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten