Miljuschka Witzenhausen is leukste ‘modemeisje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedere vrouwelijke BN’er duikt tegenwoordig de mode in. Eigen jurkjes, , sieraden – met een beetje bekende naam en wat designtalent kom je een heel eind! Volgens jou is Miljuschka daar het beste in!

Of het aanslaat bij koopgrage vrouwen is nu even niet belangrijk. Wat wij willen weten: welke BN’er met eigen kledingmerk slaat het beste aan bij de ‘onpartijdige’ (lees: mannelijke) bevolking. Na een weekje stemmen rolde de naam van

[poll id=”67″]

Miljuschka Witzenhausen komt met eigen kleding

Felgekleurde zomerjurkjes, stoere jasjes van leer of spijkerstof, altijd van die vrolijke doekjes in het haar: Miljuschka Witzenhausen is een goed gestylede vrouw. Dat valt vrouwen met interesse in mode op, maar mannen weten ook wat kwaliteit is!

Miljuschka Witzenhausen kreeg 39% van de stemmen, en verslaat daarmee andere Nederlandse ‘modemeisjes’ Nikkie Plessen (31%) en

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?