‘Miljuschka Witzenhausen is de mooiste moeder van Nederland’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op Moederdag stelden we jullie een lastige vraag: ‘Wie is de mooiste moeder van Nederland?’. De stemmen zijn inmiddels geteld – tijd voor de uitslag! Yolanthe, Miljuschka, Estavana of Chantal: wie ging er met de winst vandoor?

Miljuschka Witzenhausen wint van Yolanthe, Estavana en Chantal Janzen

Het hoge woord is eruit. De ‘mooiste moeder van Nederland’ is

Miljuschka, Yolanthe, Estavana en Chantal zijn aan elkaar

Dat Miljuschka deze strijd ging winnen, was nog lang zo vanzelfsprekend niet. Ze voelde constant de hete adem van Yolanthe (27%) in haar nek. Yolanthe moest op haar beurt vrezen voor een inhaalslag van multitask-mama Chantal Janzen (25%). Handbalmoeder Estavana Polman eindigt met 18% van de stemmen op de vierde plek.

[poll id=”26″]

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!