‘Miljuschka Witzenhausen is de mooiste moeder van Nederland’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op Moederdag stelden we jullie een lastige vraag: ‘Wie is de mooiste moeder van Nederland?’. De stemmen zijn inmiddels geteld – tijd voor de uitslag! Yolanthe, Miljuschka, Estavana of Chantal: wie ging er met de winst vandoor?

Miljuschka Witzenhausen wint van Yolanthe, Estavana en Chantal Janzen

Het hoge woord is eruit. De ‘mooiste moeder van Nederland’ is

Miljuschka, Yolanthe, Estavana en Chantal zijn aan elkaar gewaagd

Dat Miljuschka deze strijd ging winnen, was nog lang zo vanzelfsprekend niet. Ze voelde constant de hete adem van Yolanthe (27%) in haar nek. Yolanthe moest op haar beurt vrezen voor een inhaalslag van multitask-mama Chantal Janzen (25%). Handbalmoeder Estavana Polman eindigt met 18% van de stemmen op de vierde plek.

[poll id=”26″]

 

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten