‘Miljuschka Witzenhausen is de mooiste moeder van Nederland’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op Moederdag stelden we jullie een lastige vraag: ‘Wie is de mooiste moeder van Nederland?’. De stemmen zijn inmiddels geteld – tijd voor de uitslag! Yolanthe, Miljuschka, Estavana of Chantal: wie ging er met de winst vandoor?

Miljuschka Witzenhausen wint van Yolanthe, Estavana en Chantal Janzen

Het hoge woord is eruit. De ‘mooiste moeder van Nederland’ is

Miljuschka, Yolanthe, Estavana en Chantal zijn aan elkaar

Dat Miljuschka deze strijd ging winnen, was nog lang zo vanzelfsprekend niet. Ze voelde constant de hete adem van Yolanthe (27%) in haar nek. Yolanthe moest op haar beurt vrezen voor een inhaalslag van multitask-mama Chantal Janzen (25%). Handbalmoeder Estavana Polman eindigt met 18% van de stemmen op de vierde plek.

[poll id=”26″]

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...