Miljuschka Witzenhausen duwt flinke asperges dicht tegen haar enorme lippen aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Miljuschka Witzenhausen laat duidelijk zien hoe blij ze wel niet is met flinke asperges en duwt deze dan ook hard tegen haar lippen aan!

Het aspergeseizoen is weer begonnen en kok Miljuschka Witzenhausen is hier dan ook enorm blij mee zo te zien. Ze heeft een harde groene asperge vast en duwt deze flink tegen haar lippen aan. Aan haar reactie te zien is ze erg blij dat deze harde groente weer terug is. Zo te zien heeft ze wel ervaring en kunnen haar lippen goed overweg met dit soort staven. Ze is natuurlijk vooral blij met de asperges omdat ze heerlijk smaken, en omdat je er veel leuke gerechten mee kan klaar maken. Hier geeft Miljuschka dan ook wat voorbeelden van op haar Instagrampagina. Op haar website staan al haar asperge gerechten, mocht je hier geïnteresseerd in zijn. Wat zeker wel interessant is, is de foto waarbij Miljuschka de flinke asperge tegen haar lippen aan drukt. Bekijk deze foto hieronder!

miljuschka

Miljuschka is naast presentatrice en kok ook model

Naast dat Miljuschka presenteert en kookt op televisie, is ze ook nog eens model. Op haar Instagrampagina heeft ze regelmatig samenwerken met verschillende onderbroekenmerken. Hier geeft ze een goede demonstratie van, waar sommige fans van haar wel over te spreken zijn. Toch krijgt ze niet alleen maar positieve reacties onder haar ‘model’ foto’s. Miljuschka is namelijk niet de dunste, waardoor ze af en toe wel wat vervelende reacties krijgt onder deze posts. Het lijkt erop dat Miljuschka dit niet zoveel uitmaakt.

miljuschka

Meer zien van Miljuschka doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van presentatrice en kok Miljuschka Witzenhausen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post ze niet alleen foto’s van haar kookkunsten, maar zeker ook van haar . Zo heeft ze regelmatig samenwerkingen met onderbroekmerken. Miljuschka laat hierbij wel even zien hoe je deze op de juiste manier draagt. Het is de moeite zeker waard om even te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...