Miljuschka Witzenhausen deelt weer eerlijke foto’s: meer vrouw om van te houden!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Miljuschka Witzenhausen heeft haar volgers weer eens verwend met eerlijke en positieve foto’s. Dit is waar haar volgers al lang op hebben zitten wachten!

Onze presentatrice Miljuschka Witzenhausen heeft op aanvraag van haar volgers weer wat zéér licht beklede foto’s van zichzelf gedeeld. Ze deelt eerlijke foto’s en wilt zo meer positiviteit creëren rondom je vorm. Volgers van Miljuschka hebben haar een berichtje gestuurd met de volgende vraag: ”Ik mis je eerlijke foto’s. Komen deze binnenkort weer? Ik, wij, heel Nederland, heeft dit nodig.” Miljuschka schaamt zich niet voor haar vorm en wil graag dat de rest van Nederland dit ook niet hoeft te doen. Hierdoor plaatst ze af en toe eerlijke foto’s van zichzelf om te laten zien dat je geen perfecte vorm hoeft te hebben. Op deze foto’s heeft ze dan ook vrijwel geen kleding aan. Hier kunnen haar mannelijke volgers wel van genieten.

Bekijk alle foto’s die Miljuschka heeft geplaatst hier.  

miljuschka

Miljuschka spreekt zich uit over onzekerheden van veel vrouwen

Onze mooie presentatrice Miljuschka deelt naast de eerlijke foto’s van zichzelf ook nog eens een beschrijving om veel vrouwen van hun onzekerheden af te helpen. ”De zomermaanden zijn er. Dus de spanning voor de hitte en de minimale kleding loopt op. Ik lees het in m’n inbox en zie het om mij heen. De interne stemmetjes draaien weer overuren. Hoe bedek ik dit deel of dat deel van mezelf? Zodat ik er op mijn best uitzie. Ik maak de foto wel want dan vlak je jezelf uit om erop te staan etc. Misschien toch nog even snel op een of ander dieet? Dan ben ik vast goed genoeg. Ik was eigenlijk niet meer van plan om hier zoveel aandacht aan te schenken, omdat ik moe ben van deze strijd die zoveel levensgeluk kost. Maar bovenstaand is nog steeds iedere dag om mij heen aan de hand. Dus bij deze wat eerlijke foto’s.” Veel vrouwen vinden dit een prachtig en eerlijk bericht, daarom dat de presentatrice en kok natuurlijk zoveel vrouwelijke volgers heeft die naar haar kijken als een goed voorbeeld.

Nog meer zien van Miljuschka kan op Instagram

Kan jij na de eerlijke foto’s van Miljuschka nog steeds geen genoeg krijgen van haar? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! De kok en presentatrice deelt hier vooral veel interessante beelden over wat ze allemaal meemaakt tijdens haar werkzaamheden. Daarnaast plaatst ze dus ook regelmatig foto’s van zichzelf in weinig kleding. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.