Miljuschka Witzenhausen blijft nauwelijks wakker dankzij iets té losse pyjama

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen zit er zeker niet al te warmpjes bij. Desondanks heeft ze iets anders om haar warm te houden en goed te laten slapen.

Miljuschka Witzenhausen staat erom bekend het niet heel erg nauw te nemen met haar kledingkeuze en de hoeveelheid stof die ze aan heeft. Ze blijkt niet alleen gedurende de dag verlegen te zitten, maar ook in de nacht laat deze dame graag alles los door zo min mogelijk aan te doen.

Miljuschka is koud, maar wel opgewarmd

Haar altijd vrolijke karakter en zonnige glimlach neemt deze Amsterdamse presentratrice mee uit Italië. Daar was ze namelijk laatst voor een fotoshoot  voor de promotie van haar eigen magazine.  Miljuschka blijft blijkbaar gewoon lekker bezig en reist wat rond ondertussen op dit grote continent. Voor nummer 4 van het magazine kon de Amsterdamse ook bijna niet anders. Dat nummer staat volledig in het teken van het Zuid-Europese land. En nu ze weer terug is blijkt ze wat moeite te hebben wederom terug te switchen naar het Nederlandse klimaat, dat toch een stukje kouder is dan dan in Italië. De juiste, warmere pyjama moet nog even uit de kast getrokken worden. Maar dit luchtige exemplaar bedekt in ieder geval alles goed en ziet er alvast erg zomers uit. Een goede timing, want die lijkt eraan te komen. De Italiaanse zon is echter niet het enige waar Miljuschka op vertrouwd tijdens deze laatste paar koude nachten. Ze heeft hiernaast nog een geheim “middel” om in slaap te vallen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Amsterdamse Miljuschka drinkt er op los

Miljuschka heeft iets dat nog veel beter werkt om je lichaam op te warmen dan een snikhete pyjama. Dat is namelijk een kop warme thee, of zou het cafeïnevrije koffie zijn dat we op de foto terug zien? Dat laatstgenoemde is wel eat vreemd, zo vlak voor het slapen gaan. Als gezondheidskenner zou ze toch beter moeten weten. Maar al te vaak staat Miljuschka de wat “ongezondere” types bij in het RTL-5 programma Obese. Daarin heeft ze vast wel eens gedeeld dat goed slapen belangrijk is om af te vallen. Minstens net zo belangrijk als een van haar gezonde recepten. Zeer waarschijnlijk gaat het dan ook gewoon om een kop warme (magere) melk. Daar val je uitstekend van in slaap.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Model klaar voor de warmte

Het model en presentatrice lijkt al helemaal klaar ze zitten voor de aankomende paar weken. Daarin lijkt het echt lente weer te gaan worden. Met temperaturen gedurende dag van rond de 18 graden. En in de nacht? Dan is het wel wat kouder, maar Miljuschka zorgt dan ook dat ze door haar warmbloedigheid en bovendien haar actieve levensstijl in slaap kan vallen in wat luchtigs. Om goed in vorm te blijven is dit “slaap model”, naast gezondheids guru/ culinair expert van de gezonde aard, ook nog is fan van bewegen. Iets dat ze waarschijnlijk gedurende de nacht ook zat doet. Daardoor blijf je onder de lakens natuurlijk uitstekend warm. Een leuke man naast je, of warme pyjama om je lichaam heen heb je dan ook totaal niet nodig. De presentatrice lijkt zich prima in d’r eentje te vermaken en warmte is genoeg om haar heen te vinden.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.