Miljuschka is het lekkerste hapje in nieuw programma Snackmasters

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kan binnenkort volop smikkelen van Miljuschka in het nieuwe RTL4-programma Snackmasters. In Snackmasters proberen twee chef-koks een bekende snack na te maken. En dat gaat niet zonder slag of stoot. Een soort Heel Holland Snackt, met de beeldige Miljuschka in plaats van de jolige André van Duin. Ook wel logisch, want Miljuschka is zelf ook best een lekker hapje.

Miljuschka Witzenhausen gaat Chantal Janzen achterna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Weet wat je eet

Wat gaan de chefs dan allemaal maken in Snackmasters? Nou, voornamelijk hartige en zoete snacks die we allemaal kennen als onze broekzak, maar waarvan we nooit precies weten hoe het gemaakt wordt. De twee kandidaten krijgen ook geen recept en zullen hun eigen ervaring moeten gebruiken om zo dicht mogelijk bij de voorbeeld snack te komen. Een ding is zeker: Wat ze ook maken, geen enkele snack is zo zoet als Miljuschka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

De taak van Miljuschka elke week wordt om de kijker mee te nemen naar de plek waar de bekende snacks gemaakt worden. Vaak reist ze af naar grote fabrieken waar honderden snacks tegelijk over de lopende band rollen. Ze neemt een uniek kijkje achter de schermen, maar of ze daar gelukkig van wordt is maar de vraag. Iedereen weet dat Miljuschka houdt van goed eten. Goed bereid en waar mogelijk gezond!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Met de paplepel ingegoten

Onlangs deed Miljuschka nog een boekje open, letterlijk in dit geval, over haar jeugd. In haar eigen magazine valt met geuren en kleuren te lezen hoe het koken er bij haar met de paplepel ingegoten is. Het ontbijt, de lunch en het diner waren de belangrijkste momenten van de dag in huize Witzenhausen. Miljuschka was dus van geboorte af aan voorbestemd om chef te worden. Waar haar vriendinnen Disney prinses wilde worden, was Miljuschka meer geïnteresseerd in keukenprinses. Geen kroon en een scepter, maar een schort en een pollepel.

Boefje miljuschka

Al was Miljuschka niet altijd de brave keukenprinses die we nu kennen. In haar puberteit is Miljuschka namelijk betrapt op het stelen van een trui. Samen met een vriendinnetje moest ze op het bureau komen om op de blaren te zitten. Gelukkig was de straf mild, sapjes serveren bij de La Place. Die baan zou Miljuschka’s kook passie alleen nog maar meer aanwakkeren. In de jaren daarna is Miljuschka altijd wel een tikkeltje ondeugend gebleven. Gelukkig maakt haar dat juist erg leuk om naar te kijken. Binnenkort start dus haar nieuwe programma. En daarin kunnen we allemaal volgen wat de favoriete snack van de favoriete snack van Nederland is. Snackmasters belooft dus een kijkcijferkanon te worden!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!