Miley Cyrus dumpt vriend en gaat helemaal los

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miley Cyrus is weer helemaal terug. En hoe. Deze week dumpte Miley Cyrus vriend Cody simpson en bracht ze een gloednieuwe muziekclip uit waarin het voormalig Disney-sterretje helemaal losgaat. 

Het was alweer een tijdje wat stiller rondom Miley Cyrus, met wie het éindelijk een beetje lekker leek te gaan. Na haar scheiding van Liam Hemsworth en haar hete romance met Kaitlynn Carter die in tranen eindigde, leek ze eindelijk gelukkig in de liefde met Cody Simspon. Een jongen die ze al 10 jaar kende.

Miley Cyrus is weer helemaal single

Miley Cyrus maakte op Instagram Live echter een abrupt einde aan dit sprookje. ‘Cody en ik zijn uit elkaar’ klonk er in de oren van haar 113 miljoen Instagramvolgers, die de breuk niet hadden zien aankomen. Volgens Miley zelf zijn de twee uit elkaar, omdat ze beiden aan zichzelf moeten werken.

Single Miley Cyrus gaat los in nieuwe single

De clip van haar nieuwste nummer ‘Midnight Sky’ is zeker niet lafjes te noemen. In de video zien we dan ook de Miley Cyrus die we kennen: uitdagend, zelfverzekerd en niet bang om haar eigen plan te trekken. Combineer dat met schaarsgeklede glitterpakjes en discoballen en je hebt een voltreffer van een muziekclip.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!