Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong geven niks om negatieve reacties

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikkie Kiemeney is al sinds haar vijftiende samen met voetballer Frenkie de Jong. Inmiddels wordt het populaire koppel op de voet gevolgd door hun enorme groep volgers: gezamenlijk zijn het er meer dan 10 miljoen. Met zo veel volgers worden Mikky en Frenkie dagelijks met een enorme hoop zéér ongepaste reacties geconfronteerd…

Negatieve reacties op social media

Op Instagram heeft Mikky Kiemeney ruim 1,4 miljoen volgers. Op haar kanaal deelt de blonde ‘vriendin van’ haar mooiste, spannendste of meest lucratieve foto’s. De blondine gebruikt haar bereik namelijk ook voor het promoten van haar eigen kledingmerk. Frenkie de Jong spant de kroon met 8,7 miljoen volgers. De twee ontvangen vanuit de hele wereld reacties, ook een boel negatieve. Daar trekt het stel zich niet zo veel van aan. “We kijken er niet naar en die mensen staan natuurlijk ook niet letterlijk bij ons voor de deur. Het is simpel: ik hou van Mik, ben superverliefd op haar”, aldus de 23-jarige De Jong.

Lees ook Mikky Kiemeney geniet van overwinning Oranje

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Toekomstplannen

Vanwege Frenkies voetbalcarrière bij FC Barcelona woont het stel nu in de Spaanse kuststad. Inmiddels voelen ze zich daar thuis, al missen ze de alledaagse dingen van Nederland en hun familie wel, zegt Mikky. De Jong en Kiemeney zijn letterlijk samen opgegroeid – waar Frenkie gaat zal Mikky dan ook volgen. “Ons leven kan over een halfjaar al zo anders zijn dat een vijfjaarvisie onhaalbaar is,” laat Mikky weten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!