Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong geven niks om negatieve reacties

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikkie Kiemeney is al sinds haar vijftiende samen met voetballer Frenkie de Jong. Inmiddels wordt het populaire koppel op de voet gevolgd door hun enorme groep volgers: gezamenlijk zijn het er meer dan 10 miljoen. Met zo veel volgers worden Mikky en Frenkie dagelijks met een enorme hoop zéér ongepaste reacties geconfronteerd…

Negatieve reacties op social media

Op Instagram heeft Mikky Kiemeney ruim 1,4 miljoen volgers. Op haar kanaal deelt de blonde ‘vriendin van’ haar mooiste, spannendste of meest lucratieve foto’s. De blondine gebruikt haar bereik namelijk ook voor het promoten van haar eigen kledingmerk. Frenkie de Jong spant de kroon met 8,7 miljoen volgers. De twee ontvangen vanuit de hele wereld reacties, ook een boel negatieve. Daar trekt het stel zich niet zo veel van aan. “We kijken er niet naar en die mensen staan natuurlijk ook niet letterlijk bij ons voor de deur. Het is simpel: ik hou van Mik, ben superverliefd op haar”, aldus de 23-jarige De Jong.

Lees ook Mikky Kiemeney geniet van overwinning Oranje

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Toekomstplannen

Vanwege Frenkies voetbalcarrière bij FC Barcelona woont het stel nu in de Spaanse kuststad. Inmiddels voelen ze zich daar thuis, al missen ze de alledaagse dingen van Nederland en hun familie wel, zegt Mikky. De Jong en Kiemeney zijn letterlijk samen opgegroeid – waar Frenkie gaat zal Mikky dan ook volgen. “Ons leven kan over een halfjaar al zo anders zijn dat een vijfjaarvisie onhaalbaar is,” laat Mikky weten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen gaat op knieën in spannend pakje

Heleen van Royen deelt met regelmaat spannende foto's van zichzelf. Deze keer laat ze zichzelf ook weer helemaal gaan!

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!