Michaëlla Krajicek zet bloemetjes buiten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Michaella Krajicek

‘Puur Nederlandse meid’ maakt ons wéér blij!

Michaëlla Krajicek zet haar sexy reeks voort! De tennisprof met prominente voorgevel is in een rap tempo één van onze favoriete Nederlandse social media-personen aan het worden! Dankzij haar meest recente Instagram-kiekjes zijn we nóg meer fan. Michaëlla zit bloot op een dak letterlijk de bloemetjes buiten te zetten. “Puur Nederlands” noemt ze zichzelf in het bijschrift! Een paar dagen daarvoor gaf ze ons nog een net zo heerlijk ‘inkijkje’. We zijn nu al benieuwd naar haar volgende pikante kiekje…

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten