Michael van Gerwen raakt nu wel dubbel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Michael van Gerwen moet het bij gebrek aan dartswedstrijden voorlopig doen met trainingen en ander soort oefenmateriaal. De darter heeft er echter nóg een grote job bijgekregen in deze coronacrisis. De Brabander is voor de tweede keer vader geworden en raakt zo toch nog een dubbel in deze dartloze periode. 

Michael van Gerwen was al vader van dochtertje Zoë, maar kan nu dus ook een streepje zetten achter ‘zoon’. Op Instagram kondigt de kersverse vader aan dat hij en zijn vrouw trotse ouders van Mike zijn geworden.

Voor Van Gerwen betekent dit de tweede prijs van dit seizoen. De eerste won hij op het UK Open (Britse kampioenschappen), maar deze prijs lijkt een stuk meer waard te zijn voor de Brabantse darter.

Lees ook: Michael van Gerwen wil alleen een sloopkogel zijn

Trainingsuren maken

Dit neemt echter wel een nieuwe last voor Van Gerwen met zich mee. Met een kleine in de kamer is het lastig om uren nachtrust te krijgen, laat staan dat je tijd hebt om urenlang pijltjes te prikken. Dat zal vrouwlief Daphne hem sowieso niet in dank afnemen…

(Lees verder na foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Daphne Van Gerwen (@daphnevangerwen) op

Trainingsuren maken gaat dus lastig worden voor Van Gerwen, die dit seizoen nog niet echt wist te imponeren met zijn prestaties. Een paar uurtjes per dag gooien staat op het programma van elke prof, maar het is maar de vraag of het er bij hem ook écht van gaat komen.

Lees ook: Michael van Gerwen-virus slaat nog niet aan

Madhouse voor Mighty Mike

Het wordt in ieder geval een madhouse voor Michael van Gerwen. Dat kun je letterlijk nemen: met twee kleine koters in huis en zonder kinderopvang of basisschool is het waarschijnlijk een drukke bende in huize Van Gerwen.

Daarnaast gooit Van Gerwen zichzelf ook ‘uit’ op de dubbel één. Een jongen én een meisje, de man weet waarschijnlijk niet wat hem overkomt. Of dat ook echt zijn tol gaat eisen in de latere fase van dit seizoen, valt natuurlijk alleen af te wachten. Eerst maar eens deze corona-crisis doorkomen, zal Van Gerwen vast denken.

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten