Michael van Gerwen nu al dicht bij winst op ‘makkelijkste WK Darts ooit’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beste darter van ons land ziet al zijn concurrenten in de vroege rondes sneuvelen. Wordt dit de makkelijkste WK-overwinning ooit voor Michael van Gerwen?

Het WK Darts van dit jaar was er bij voorbaat al eentje voor in de boeken. Darts zonder publiek is namelijk héél gek. Niet alleen voor de kijkers, maar ook voor de darters. Dat merk je aan alles – vooral aan de uitslagen! Er zijn al talloze favorieten, kanshebbers én outsiders gesneuveld, en we zitten nog niet eens in de finaleronde. Michael van Gerwen is wél op stoom. Zo ligt de weg naar de finale helemaal open voor MVG…

Lees ook: Michael van Gerwen start WK Darts met wereldrecord

Michael van Gerwen ziet concurrenten verliezen

Michael Smith, Adrian Lewis, Simon Whitlock, Peter Wright, Rob Cross… een kleine greep uit het lijstje darters dat naar het WK kwam met flinke ambities, maar al na één of twee rondes verrassend uit het toernooi geknikkerd werden. Zo wordt het wel héél makkelijk voor Michael van Gerwen! Ook Nederlander Dirk van Duijvenbode zit nog in het toernooi.

‘Makkelijkste WK Darts ooit’

Omdat er geen zaal vol dronken Engelsen is dit jaar, zie je opvallende dingen gebeuren op het WK Darts. De zaal kan zich niet tegen je keren, je hebt weinig tot geen omgevingsgeluid, geen plankenkoorts, geen gejoel als je een belangrijke dubbel moet gooien… Al deze puntjes doen vermoeden dat dit het ‘makkelijkste WK Darts ooit’ is. Schijn bedriegt – lang niet alle darters kunnen omgaan met de vreemde omstandigheden. Michael van Gerwen lijkt zich er niks van aan te trekken…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!