Met deze gadgets onderscheid je jezelf van andere mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je zin om eindelijk eens op te vallen bij de vrouwen, of ben je het gewoon zat om een grijze muis te zijn? Je kunt daar gewoon iets aan doen, zelfs als je buiten de prijzen bent gevallen in de genenloterij…

Als je van jezelf het idee hebt dat je niet zo snel een verpletterende indruk maakt, hoef je je geen zorgen te maken. Weinig mensen bezitten écht een natuurlijke wow-factor, zo zit de wereld nu eenmaal in elkaar. Voor de ‘gewone’ man zijn er gelukkig hulpmiddelen en gadgets die je helpen met opvallen. Soms is dat een in ’t oog springend attribuut, maar soms is het ook een heel subtiel foefje. Je kunt ze gewoon in de winkel kopen, dus het enige wat je nodig hebt is een zakcentje en goed advies!

Goede parfum

Indruk maken gebeurt vaak nog vóór je met iemand in gesprek raakt. Wij mensen hebben de meeste conclusies over elkaar meestal al getrokken voor we iemand hebben leren kennen. Aangezien die eerste indruk beïnvloedt of we daadwerkelijk met iemand in contact komen, is het belangrijk om vroeg te pieken. Dit doe je met een geschikt parfum. Zodra je in de buurt van iemand staat, werkt een goed parfum als een soort lokaas. Het klinkt logisch, maar instinctief willen we gewoonweg graag in de buurt zijn van mensen die lekker ruiken. Met een lekker geurtje sta je dus van tevoren al met 1-0 voor.

Interessant hoofddeksel

Een hoed, pet of muts is niet alleen functioneel, maar het kan je look ook maken of breken. Ook is het ’n geheim wapen tegen onzekerheden. Heb je een bad hair day, of baal je van een beginnende kale plek op je kruin? Doe gewoon een stijlvol hoofddeksel op en klaar is kees! Met mutsen kan je oneindig combineren, met petten moet je opletten dat je niet in een opgeschoten jochie verandert en op het gebied van hoeden heb je juist weer een bepaalde zelfverzekerdheid nodig om geloofwaardig over te komen.

Fonkelend horloge

Het korte mouwen-weer komt er weer aan! Hoog tijd om die mouwen op te stropen en t-shirts weer uit de kast te trekken. Die blote armen decoreer je het beste met een zongebruinde tint, of met een mooi horloge. Als je een mooi budget hebt is de sky écht de limit. Met bijvoorbeeld een Rolex Submariner maak je gewoonweg meer blits dan met een minder indrukwekkend klokje. Het mooie van zo’n horloge is dat je hem vanwege waterdichtheid zelfs op het strand kunt dragen! Ook helpt het als je horloge niet te groot oogt ten opzichte van je arm. Sla arm-day in de sportschool dus zeker niet over!

Scherpe zonnebril

Nu we het toch over zonnigere dagen hebben: besteed tijd aan het uitkiezen van een geschikte zonnebril! Je kunt je gezicht erachter verschuilen, en tegelijkertijd wél gewoon shinen. Opvallende monturen mogen weer, en ook de aviator lijkt z’n comeback te maken. Een toffe zonnebril kan een échte confidence booster zijn! Poets hem wel goed op, want niks ziet er smeriger uit dan een vettige zonnebril met vlekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.