Met deze 5 tips verkoop jij je auto sneller

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je al maanden een auto staan die je graag wil verkopen? Misschien loop je dan in een aantal valkuilen. Met deze vijf tips kan je jouw verkoopstrategie aanpassen en je auto sneller verkopen.

Zorg dat alles schoon en controleer of alles werkt

Een tweedehands auto die er spiksplinternieuw uitziet, verkoopt natuurlijk een stuk beter dan een auto die onder de modder zit. Veel mensen hebben niet veel verstand van auto’s en dit soort details kunnen erbij helpen. Ook is het belangrijk dat alles goed werkt. Een achterlicht dat niet goed werkt, de motor die een apart geluid maakt of meer van dat soort fratsen kunnen potentiële kopers afstoten. 

Maak de auto interessanter en zet het te koop op meerdere websites

Onlangs nog iets laten vervangen aan de auto die je wil verkopen? Dan is het altijd verstandig om dit te vermelden zodat je auto net wat beter klinkt. Een vervangen accu of een recente APK-keuring maakt mensen een stuk happiger. Het is ook verstandig om je auto te verkopen op meerdere websites. Zo kan je ook gratis je auto verkopen op ViaBovag.

Communiceer goed en wees gastvrij

Reageer snel als iemand je wat vraagt over de auto want wie weet schakelt hij of zij over op een andere advertentie. Ook moet je natuurlijk altijd beleefd blijven. Als iemand komt kijken om een auto te halen dan is het verstandig om zo gastvrij mogelijk te zijn. Dat hoef je niet te overdrijven, maar zorg bijvoorbeeld dat er een kop koffie klaarstaat en zo geef je mensen wat gastvrijheid zodat ze zich welkom voelen. Dit soort kleine dingen kunnen het verschil maken en de doorslag geven bij een mogelijke verkoop van je auto. 

Geef korting en maak de overschrijving makkelijk

Zet de vraagprijs altijd hoger dan je werkelijk wil ontvangen voor het product. Zo kan je nog een korting geven die je allang had ingecalculeerd. Ook moet de auto makkelijk over te schrijven zijn. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!