Met Carrie ten Napel en Welmoed Sijtsma de zomer in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De talkshow Op1 zal tot aan de zomer in dezelfde opzet op televisie verschijnen. Het praatprogramma van de NPO werkt met vijf verschillende duo’s. Dat concept blijkt te werken, wat betekent dat jij met Carrie ten Napel en Welmoed Sijtsma de zomer in kan gaan.

Bijna niemand heeft het meer over de talkshowoorlog van een paar maanden terug. Eva Jinek (RTL) en de duo’s van Op1 strijden elke doordeweekse avond voor de beste kijkcijfers. Nu deze storm een beetje is gaan liggen en de kijkcijfers geanalyseerd zijn, zijn de hoge NPO-heren eruit: Op1 blijft in ieder geval tot en met de zomer in de huidige vorm op de buis.

Lees ook: Helene Hendriks leeft deze zomer haar droom

Grote voordelen van Op1

Dat heeft natuurlijk twee enorme voordelen. De beslissing betekent dat Carrie ten Napel en Welmoed Sijtsma tot de zomer nog wekelijks aan zullen schuiven aan de tafel van Op1. Dat doen zij nog altijd met hun vaste partners. Dit geldt ook voor de rest van de actieve presentatoren.

Aangezien de publieke omroep, na het vertrek van Eva Jinek en Jeroen Pauw, ook onlangs weer een tikje kreeg door het ‘stoppen’ van Matthijs van Nieuwkerk – de presentator stopt met De Wereld Draait Door en gaat een programma op de zaterdagavond maken – heeft de omroep enorm de behoefte aan ‘zekerheidjes’ in de kijkcijfers. Tot nu toe blijkt de dagelijkse talkshow met verschillende presentatieduo’s die oplossing.

Carrie ten Napel

Door de talkshow leerde Nederland Carrie ten Napel pas écht kennen. De ‘dochter van’ de bekende voetbalcommentator zit naast Charles Groenhuizen, een ervaren rot de journalistiek, maar mag zich ondanks haar mindere presentatie-ervaring één van de meest populaire presentatoren van het praatprogramma noemen.

Lees ook: Carrie ten Napel staat ‘op twee zetels’

(Lees verder na de afbeelding)

Welmoed Sijtsma

Welmoed heeft met Quote-baas Sander Schimmelpennick een partner die een stuk minder ervaren is dan Charles Groenhuizen. De Op1-kijkers lijken zich daar echter niet al te druk om te maken. Ook als Welmoed en Sander aan het hoofd van de Op1-tafel zitten wordt het programma namelijk goed bekeken.

Lees ook: Gaat Pauw kiezen voor Welmoed Sijtsma?

(Lees verder na de afbeelding)

Vrouwen veroveren onze tv

Naast de succesvolle presentatieduo’s met daarin Carrie ten Napel en Welmoed Sijtsma, gaan ook de andere Op1-presentatiekoppels dus door tot aan de zomer. De grote vraag is nog altijd wat er daarna gebeurt. Dat de kijkcijfers van Eva Jinek een grote invloed zullen hebben op die beslissing, moge dan ook duidelijk zijn. Misschien dat Welmoed en Carrie samen eens een poging kunnen wagen? Mannenzaken heeft zo het vermoeden dat dat wel eens de genadeklap zou kunnen zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!