Merel Ek toont roekeloze kant en laat Noa Vahle schrikken: ‘Wat doe jij nou joh!’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het Jachtseizoen van StukTV is weer volop van gang. In aflevering 5 worden Merel Ek en Noa Vahle opgejaagd. Deze doorgaans voorbeeldige dames laten zich in die situatie van een totaal andere kant zien…

Jachtseizoen, wie kent het niet. Het SBS6 programma waarin bekende Nederlanders op de vlucht slaan voor de mannen van StukTV. Het is de taak van de BN’ers om maar liefst 4 uur lang uit handen te blijven. Het mooie van het programma is dat allerlei soorten BN’ers worden gevraagd. Van artiesten tot YouTubers en van profsporters tot presentatoren, zowel mannen als vrouwen. VI-parels Merel Ek en Noa Vahle mochten er ook aan geloven. Dit leverde enorm leuke beelden op.

Merel Ek toont onbesuisde kant in Jachtseizoen

In een oranje boevenpak 4 uur op de vlucht voor 3 mannen in een hightech bus. Het is niet iets waar je gelijk aan denkt bij de namen Noa Vahle en Merel Ek. De dames van Vandaag Inside zitten in het Jachtseizoen, waar vooral Merel zich van een verrassende kant laat zien. Normaliter is Merel Ek te zien in een formele sfeer. De journalist zien we normaal altijd in een casual colbertje praten over politiek nieuws in talkshows als Vandaag Inside. Merel Ek is een paniekerige, stressvolle sfeer aardig gewend in verband met haar werk in Den Haag. Noa Vahle kent haar voornamelijk als een vrij rustige dame. In de trailer lijkt haar collega echter een overduidelijk paniekerige kant van Merel te zien. Noa schrikt namelijk zodra Merel ineens een drukke weg probeert over te steken zonder om te kijken. ‘Wat doe jij nou joh?!’, roept Noa. Benieuwd naar de trailer? Klik dan hier voor de video.

Merel Ek Noa Vahle Jachtseizoen

Merel Ek en Noa Vahle samen te zien in aflevering Jachtseizoen

De aflevering van Merel Ek en Noa Vahle in Jachtseizoen komt donderdag 30 mei online. Naar verwachting zullen veel mensen kijken. Merel en Noa zijn voornamelijk door Vandaag Inside razend populair geworden in Nederland. Bovendien is verwachting dat mensen een heel andere kant te zien krijgen van de dames. Er is één scoop: ze zullen hulp krijgen van een Generaal. Wie en wat hiermee wordt zal zichtbaar worden in de aflevering.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.