Merel Ek laat zich in vol ornaat zien en pronkt met geweldig balgevoel (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Verslaggeefster Merel Ek laat zien wat ze wel niet allemaal met ballen kan! Dat had niemand zien aankomen!

Merel Ek weet wel hoe ze de aandacht moet krijgen. En blijkbaar weet ze ook wel de weg te vinden met een bal! Dat laat ze namelijk erg goed zien in de meest recente post die online is gezet.

verslaggeefster Merel Ek heeft geweldig balgevoel

Het lijkt erop dat Merel Ek een onverwachte kant van zichzelf laat zien! Vandaag Inside plaatst namelijk een foto van de journalist, dat doen ze natuurlijk omdat ze te gast is bij de Oranjezomer. Met haar zelfverzekerde pose op het voetbalveld, compleet met een knalroze shirt en denimbroek, weet ze goed te laten zien dat ze goed met een bal kan omgaan. De caption “Merel Ek is er klaar voor!” staat er dan ook bij wat goed past bij haar zelfverzekerde look.

Wel vragen mensen in de comments of ze wel kan voetballen of zeggen ze bijvoorbeeld: “Ja Merel, schieten maar!” tot complimenten en opmerkingen als “Goede balcontrole!” en ook grappige reacties zoals “Die EK kan wel een goal scoren!” De foto was zeker erg onverwachts en heeft daardoor dus veel aandacht gekregen. Vooral omdat ze wel een balletje kan trappen op het veld. En het is ook goed om Merel eens van een andere kant te mogen bekijken!

Merel Ek laat zich in vol ornaat zien en pronkt met geweldig balgevoel

Meer zien van Merel Ek doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe verslaggeefster Merel Ek? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe brunette vooral veel leuke en interessante beelden van haar werkzaamheden bij Vandaag Inside en De Oranjezomer. Ook deelt ze beelden van haar werk als politiek verslaggeefster. Daarnaast geeft ze je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Dit doet ze door vooral vakantiefoto’s te laten zien. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!