Merel Ek kan zich amper inhouden na bloedirritante opmerking van Johan Derksen (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Kijk.nl

Merel Ek en Johan Derksen kunnen het aardig oneens zijn met elkaar. Na een bloedirritante opmerking van Johan Derksen moet Merel Ek haar uiterste best doen om niet te happen!

‘Maar Merel, vinden jullie in Den Haag het niet vervelend dat jullie allemaal in koor terug gaan in de tijd en dan ingaan op uitspraken van Wilders van vroeger?’, reageert Derksen na het zien van een fragment. Hierop reageert Merel heel fel: ‘Ho, maar dit was het eerste moment dat ze voor een camera stond dat we ernaar konden vragen’. Johan blijft hierna doordrammen over het feit dat politieke verslaggevers alleen maar dezelfde vragen kunnen stellen. Oftewel, ‘naar de bekende weg vragen’. Volgens Derksen willen ze de geïnterviewden hiermee bewust nerveus maken.

Johan Derksen en Merel Ek botsen keihard in aflevering Vandaag Inside

De frictie tussen Johan en Merel is niet zomaar natuurlijk. De kritiek die Johan uit over politieke verslaggevers, is na aanleiding van een video waarin Marjolein Faber wordt geïnterviewd. Marjolein Faber van de PVV is de beoogd minister van Migratie en Asiel. In het interview vraagt een verslaggever of mevrouw Faber afstand doet van eerdere afspraken. Een voorbeeld van een dergelijke uitspraak is: ‘meer of minder Marokkanen?’. Faber geeft aan dat ze geen afstand doet van haar uitspraken en dat ze alleen maar vooruitkijkt. Na kritische opmerkingen van Ek en Genee op Faber, lijkt Johan het juist voor haar op te nemen. Zie de video hieronder.

Zijn PVV-stemmers blij met Marjolein Faber als minister Asiel en Migratie?

Dit is de vraag die Özcan Akyol stelt aan Johan Derksen. Derksen verwacht dat echt wel 80% van de stemmers van PVV blij zullen zijn met een persoon als Marjolein Faber. Uit de comments op YouTube van de bovenstaande video blijkt dat een hoop mensen positief gestemd zijn met Faber. ‘Eindelijk iemand die wilt doorpakken’, zo klinkt het. Anderen zijn juist verbaasd dat Faber niet wilt terugkomen op vragen over ‘omvolking’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...