Memphis Depay werkte zomer lang aan deze song

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Memphis Depay nieuwe clip Fall Back

De zomers zijn kort als je een profvoetballer bent. (Inter)nationale competities duren steeds langer, om over interlandvoetbal nog maar te zwijgen. Het is dus niet gek dat in die paar voetballoze weekjes alle luxe en warme oorden volstromen met Europese profvoetballers en hun WAGs. Even lekker helemaal niks tot de trainingen weer beginnen!

Toch waren er een paar die ‘gewoon’ in Rotterdam bleven dit jaar. Niet voor de zon of de rust, maar voor de muziek! Memphis Depay en een aantal bekende voetbalmaten, waaronder Steven Bergwijn, Tonny Vilhena, Justin Kluivert en Ronnie Flex, namen een clip op die qua schaal niet onderdoet voor Amerikaanse muziekproducties. Kost veel tijd en geld, maar dan heb je ook wat!

Memphis denkt groot

We hebben vaak gelachen om Memphis, maar hij weet wel van aanpakken. Privéjet, dikke auto’s, dure sieraden, beroemde vrienden – de clip bij het nummer ‘Fall Back’ voldoet aan alle eisen. We vrezen dat de muziek niet in ieder z’n straatje ligt, maar als je kijkt naar de bagger die de gemiddelde rap- of hiphopartiest uit Nederland produceert is ‘Fall Back’ helemaal zo slecht nog niet. Toch zouden we in zijn plaats ons geld aan andere dingen besteden. Maar wanneer heeft Memphis voor het laatst naar simpele adviezen geluisterd?

Die ingestudeerde bewegingen na zijn goals – met de vingers in de oren – zien er stom uit, maar het zijn geen lege gebaartjes. Als de voormalig PSV’er iets wil, doet hij het gewoon. Wat dat betreft schuilt er misschien toch nog een rolmodel in Memphis…

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten