Memphis Depay gooit zich na voetbal en rappen op nieuwe carrière en opent nieuw Instagramaccount

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay is een man met vele passies, zo is hij gek op voetbal, muziek en fashion. Nu blijkt het dat Memphis ook nog eens een obsessie heeft met iets anders, en maakt daar meteen écht werk van…

Memphis Depay is hard op weg de all-time topscorer van het Nederlands elftal te worden. Uiteindelijk kent iedereen zijn naam vanwege zijn optredens als voetballer. Maar toch is Memphis niet een standaard voetballer. Hij is iemand die meerdere levens tegelijkertijd lijkt te leven. Waar de meeste Instagramprofielen van voetballers volledig gefocust zijn op hun leven als voetballer, is dat bij Memphis even anders. Slechts 7 van zijn 25 Instagramberichten bestaan uit voetbal gerelateerde content. De rest van de content is gericht op zijn lifestyle en op sponsordeals.

Memphis Depay lijkt een nieuwe carrière te starten na opening Instagramaccount

Memphis verklapt met zijn Instagramaccounts dat hij een echte multipotentialist is. Zo heeft hij bijvoorbeeld ook een account waar hij foto’s van ‘de fotograaf’ Memphis deelt. Onlangs dook er echter nog een account op: @memphisartcollection. Op dit account deelt Memphis foto’s van zijn kunstwerken. Het blijft bijzonder waar Memphis alle tijd vandaan haalt, zelfs nu hij geblesseerd is. Of Depay zijn kunstwerken gaat verkopen of veilen is niet bekend. Zijn er mensen die een echte ‘Memphis’ aan de muur willen hebben? Er lijken in comments in ieder geval al veel geïnteresseerden te bestaan. Wat zou zo’n doek mogen kosten? Neem vooral een kijkje op zijn kunstaccount.

Memphis Depay vierde verjaardagsfeestje met Jude Bellingham, Vinicius Junior en Paul Pogba

Om Memphis zijn extravagante lifestyle nogmaals eens te benadrukken, gaf hij een bijzonder feestje. Voor zijn 30e verjaardag nodigde hij namelijk een hele groep wereldsterren. Denk hierbij aan namen als Jude Bellingham, Antoine Griezmann, Aurélien Tchouameni, Paul Pogba en Vinicius Jr. Daarnaast waren er ook nog Nederlanders, zoals Noa Lang, Edgar Davids en Broederliefde. Afrikaanse wereldartiesten en presidenten waren zelfs aanwezig. Memphis zijn netwerk is van een ander niveau. Één ding is zeker, dit is niet weggelegd voor de gemiddelde voetballer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.