Meisjes van Plezier voor Andre Hazes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

André Hazes mag dan een mediastop hebben ingelast, zijn Instagram-account lijkt niet onder die regeling te vallen. De volkszanger laat veel van zich horen op het sociale medium, maar is in de rest van de pers dus muisstil. Toch zijn er mensen die snappen wat de beste man nodig heeft. Mensen zoals de programmabazen van RTL, de werkgever van zijn ex Bridget Maasland. Zij geven Hazes het ideale break-up-medicijn: Meisje van Plezier

Je zou André Hazes maar zijn. Stel je toch eens voor dat je voor het eerst sinds drie maanden weer alleen op de bank zit. Beetje zappen langs de kanalen terwijl ie dwangmatig de RTL-zenders probeert te ontwijken. Sinds Valentijnsdag verdween Bridget Maasland uit zijn oog. Daarom kan alleenstaande André vast en zeker wel wat afleiding gebruiken.

Het Hazespad

Het leek de afgelopen maanden soms alsof André en Bridget het Guiness Book of Records wilden halen. Hun recordpoging – zo veel mogelijk hartjes versturen in een zo kort mogelijke tijd – wist de boeken uiteindelijk niet te halen. Voor Bridget leek het toch iets meer te betekenen dan voor haar voormalig partner in crime. André koos het Hazespad, zoekt nu een nieuw Meisje van Plezier.

Lees ook: Bridget Maasland nu zelf De Zwakste Schakel
Meisje van Plezier

Want we kennen de dagen na een break-up allemaal: de tijd kruipt voorbij terwijl je op de bank zit, starend naar een bewegend scherm zonder echt te kijken. Als je ex dan met enige regelmaat haar net zo sombere smoel op televisie laat zien, wordt het helemaal een lastig verhaal. Daarom is het – voor André dan – maar goed dat de programmadirecteuren van RTL Nederland op dit soort momenten meedenken.

Lees ook: Monique Westenberg is een ‘hele meneer’

RTL zette namelijk een paar dagen na de breuk (eenmalig) een streep door De Zwakste Schakel. Dat programma wordt gepresenteerd door Bridget Maasland. Het eerste zou geen verband hebben met het tweede, volgens RTL. Aan de andere kant liet Bridget ook weten dat ze er ‘flink vanaf lag’ na de breuk en dat er ‘bedreigingen binnenkwamen via social media’: iets waar ze tijdens de veelbesproken relatie ook al last van had.

Angela Schijf

Als vervanging regelden de programmabazen van RTL ook nog eens het perfecte break-up-medicijn: Meisje van Plezier. Je kent de serie misschien wel. Angela Schijf trekt allerlei spannende pakjes aan en toont haar talent om een avond stijfjes doch plezierig te laten verlopen. Dus, André, mocht je niets te doen hebben: Angela biedt afleiding genoeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..