Meiden Maandag: Gwen van Poorten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op deze Maandag brengen we een ode aan één van de vele vrouwen van eigen bodem! Vandaag is het de beurt aan de goedlachse Gwen van Poorten. De voormalig BNN-presentatrice bereikte gisteren de ‘magische’ grens van dertig, en vierde dat uitbundig met familie en vrienden. Het mag dan wel maandag zijn, maar we nemen er eentje op deze unieke dame! Wie doet er mee?

Ooit was ze een ‘anonieme’ dans- en Bavariababe, maar inmiddels is Gwen van Poorten ’n dame die niet meer weg te denken is van de Nederlandse tv. Het is dus vreemd dat geen enkele omroep haar op dit moment onder contract heeft staan. BNNVARA nam vorig jaar afscheid van deze vrolijke brunette, die één van de vaste gezichten van en was. Ze nam allerlei drugs, fakete orgasmes, stelde de meest vragen… we hebben het gevoel dat we deze dame goed kennen. Maar niets is minder waar: Gwen houdt werk en privé graag gescheiden!

Vet 30

Héél even werden we dit weekend via Instagram ‘opgenomen’ in Gwens persoonlijke kring. Eerst gaf ze nog aan zenuwachtig te zijn, maar haar volgende post was een filmpje van het feest zelf, en daar leek alles helemaal in orde met de kersverse dertiger. Sterker nog, ze lijkt de jaren met plezier te tellen! Daar kunnen veel vrouwen nog een boel van leren…

“Ik weet niet wat het is maar ik vind het zo vet om 30 te worden (…) Ik vind ouder worden een feestje!”, zette ze onder het korte clipje waarin ze samen met haar gasten aftelt naar middernacht. Een dame vol levenslust en zelfverzekerdheid, daar knappen we van op deze Mokkel Maandag!

Gwen de solist

Vrolijk, eigenwijs, en totaal onafhankelijk! Wist je dat Gwen in oktober drie weken lang moederziel alleen op Bali rondtrok? En dat ze toen drie weken niet op social media gezeten heeft? Noem maar eens drie andere vrouwelijke BN’ers op die dat ook zouden kunnen!

Het verre oosten is sowieso bekend terrein voor de presentatrice: ze is namelijk ambassadeur van Free a Girl, een instantie die zich inzet tegen kinderprostitutie in Azië. Topper! We horen je denken: zo’n vrouw die graag haar eigen boontjes dopt, zit daar ook een vent aan vast? We moeten je helaas teleurstellen…

…maar wel bezet

Gwen is namelijk al een aantal jaar ‘besproken’. Met wie? Dat weet ze verdraaid goed geheim te houden. Misschien maar goed ook. Die kerel is zó onzichtbaar, dat je ‘m gewoon vergeet. Met een beetje fantasie blijf je in die waan. In ons hoofd is mooie, onvoorspelbare Gwen gewoon de meest begeerde vrijgezelle dertiger van Nederland!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!