Meest opvallende Expeditie Robinson-kandidaat Marijn Kuipers komt sterk vermagerd terug van eiland (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De meest opvallende kandidaat van Expeditie Robinson Marijn Kuipers komt sterk vermagerd terug van het eiland!

Toch wel één van de meest opvallende kandidaten van Expeditie Robinson is Marijn Kuipers. Het werd een tijd geleden bekend dat zij mee zal doen met het aankomende seizoen. Tuurlijk wordt dit al veel eerder opgenomen en het blijkt dat dit al gebeurd is. Het viel mensen ten eerste op dat er oude content werd geplaatst op sociale media. Nu ze terug is valt het op in foto’s dat ze sterk vermagerd is op het eiland. Een hele sterke oplettende bron is opgevallen dat haar nagels ook zo’n 5/6cm zijn gegroeid. Dit zal hoogstwaarschijnlijk ook betekenen dat ze er niet meteen uit zal liggen in het seizoen. We zijn benieuwd of er nog meer hints zullen komen, maar verder zullen we moeten afwachten tot Expeditie Robinson weer begint!

Marijn Kuipers vermagerdMarijn Kuipers nagels gegroeid op ER

Wat gaat Marijn Kuipers doen nu ze weer terug is

Marijn Kuipers zal nu na een lange tijd afwezig te zijn haar leven weer moeten oppakken. Van genoeg sociale media content plaatsen, tot nieuwe YouTube video’s plaatsen, wat ook goed loopt. Met ruim 50 duizend abonnees kunnen we concluderen dat ze succesvol is. Helaas moet ze in haar nieuwe berichten wel stil blijven over Expeditie Robinson, anders is er niks meer aan als we al weten hoe ver ze komt. Toch gaan we alles in de gaten houden, want je weet maar nooit wat we kunnen afleiden uit haar berichten.

Meer zien van Marijn Kuipers

Wil je nou meer zien van Marijn Kuipers? Neem dan even een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe blondine regelmatig berichten van wat ze aan het doen is. Bijvoorbeeld voor YouTube aan het filmen, of misschien wat leuke kiekjes van een vakantie. In ieder geval is het zeker een gedeelte van je tijd waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.