McDonalds-directeur is te dik met werkneemster

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
McDonalds-directeur moet weg na relatie met werkneemster.

McBoss kwakt binnen het mayobakkie en moet vertrekken wegens ‘zwak beoordelingsvermogen’.

Kerst leek vroeg te komen voor McDonalds-CEO Steve Easterbrook. De baas van McDonalds lijkt niet de vruchten te plukken van de fastfoodthuisbezorgdienst en het contactloos betalen in de restaurants. Daar hield het niet bij op: Steve investeerde ook diep in één van zijn werkneemsters – en nee, dat was geen happy meal.

Arch Deluxe Mcdonalds GIF - Find & Share on GIPHY

Het mag je niets verbazen: MacDonalds gelooft in andere di(c)k-makers Om die reden verbiedt het Amerikaanse concern relaties tussen leidinggevend personeel en de werknemers. Dat doen zij omdat het natuurlijk niet voor kan komen dat er een ongezonde werksfeer voor het personeel ontstaat.

15 miljoen per jaar of je slang uit je broek hangen?

Op het moment dat de directeur van MacDonalds ook toegaf een ‘wederzijdse relatie’ te hebben gehad met iemand uit zijn staf, had de raad van bestuur van het fastfoodrestaurant nog een hamburgertje te bakken met Easterbrook. Dat Steve zijn directielid in een werkneemster stak, leverde hem dus een ontslag op wegens ‘zwak beoordelingsvermogen’.

Shocked Ronald Mcdonald GIF - Find & Share on GIPHY

Want wij zijn heel eerlijk: voor 15 miljoen dollar per jaar (het geschatte jaarsalaris van Easterbrook) moet je wel héééééél aantrekkelijk zijn – of is Easterbrook interpretatie van ‘een lekker hapje’ naar de klote gegaan door zijn jaren bij McDonalds?

Geen medelijden

Aan het einde van de rit heeft Easterbrook dus geen HappyMeal én geen Happy Ending om op te kunnen teren. Moeten we nu medelijden krijgen met deze man? Natuurlijk niet. Naast zijn jaarsalaris, heeft Easterbrook voor dik 30 miljoen dollar aan aandelen in McDonalds én zit ook nog in het bestuur van een groot, Amerikaans supermarktmerk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.