Maxime Meiland rekent af met hater op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland had het even helemaal gehad met haar ‘hater’ en deelt het gesprek met haar volgers.

Maxime Meiland en vriend Leroy gaan samenwonen

Op internet werd het nieuws bekend gemaakt dat Maxime Meiland en vriend cameraman Leroy gaan samenwonen. Dat betekent dus dat Leroy zijn intrek neemt in de boerderij van familie Meiland in Hengelo, Gelderland. (lees verder na de foto)

Maxime Meiland Leroy Maxime Meiland Instagram story

‘Dikke onderkin’

Bij dat nieuws werd natuurlijk een foto van Maxime en Leroy gedeeld. En over die foto kreeg Maxime Meiland een berichtje van jawel een ‘hater’. De hater in kwestie voelde namelijk de drang om Maxime Meiland te vertellen dat hij haar op een heuse onderkin had betrapt. (lees verder na de foto)

Maxime Meiland hater

‘Maxime, je hebt een drankprobleem’

Maar dat is nog niet alles. De oplettende lezers onder jullie hebben het wellicht al gespot, dit was niet de eerste keer dat deze persoon in kwestie zijn ongenoegen over Maxime Meiland uitte. Zo schreef de professionele azijnzeiker al eerder: ‘Jij hebt echt een drankprobleem, maar je ziet het zelf niet in.‘. Wat de onbekende hater daarvoor nog meer naar Maxime gestuurd heeft, weten we niet. Wél weten we dat de sinds kort roodharige Maxime Meiland er nu in ieder geval helemaal klaar mee is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!