Maxime Meiland rekent af met hater op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland had het even helemaal gehad met haar ‘hater’ en deelt het gesprek met haar volgers.

Maxime Meiland en vriend Leroy gaan samenwonen

Op internet werd het nieuws bekend gemaakt dat Maxime Meiland en vriend cameraman Leroy gaan samenwonen. Dat betekent dus dat Leroy zijn intrek neemt in de boerderij van familie Meiland in Hengelo, Gelderland. (lees verder na de foto)

Maxime Meiland LeroyMaxime Meiland Instagram story

‘Dikke onderkin’

Bij dat nieuws werd natuurlijk een foto van Maxime en Leroy gedeeld. En over die foto kreeg Maxime Meiland een berichtje van jawel een ‘hater’. De hater in kwestie voelde namelijk de drang om Maxime Meiland te vertellen dat hij haar op een heuse onderkin had betrapt. (lees verder na de foto)

Maxime Meiland hater

‘Maxime, je hebt een drankprobleem’

Maar dat is nog niet alles. De oplettende lezers onder jullie hebben het wellicht al gespot, dit was niet de eerste keer dat deze persoon in kwestie zijn ongenoegen over Maxime Meiland uitte. Zo schreef de professionele azijnzeiker al eerder: ‘Jij hebt echt een drankprobleem, maar je ziet het zelf niet in.‘. Wat de onbekende hater daarvoor nog meer naar Maxime gestuurd heeft, weten we niet. Wél weten we dat de sinds kort roodharige Maxime Meiland er nu in ieder geval helemaal klaar mee is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...