Maxime Meiland loopt prachtige rivaal Pauline Wingelaar tegen het lijf in Chateau Meiland VIPS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Maxime Meiland en Pauline Wingelaar vissen allebei in dezelfde vijver, maar moeten het nu toch echt met elkaar doen. 

De mooie blondines hebben een beetje dezelfde loopbaan tot nu toe. Beide zijn ze bekend van een reality show, die het ontzettend goed doet. En allebei de dames zijn momenteel aan het werk om er een volledige en goedlopende carrière uit te halen. En dat lukt met vlagen. Zo heeft Maxime al een eigen kledinglijn uitgebracht en weet ze als model ook flink wat uren te maken. Ook Pauline is flink bezig met shoots en opnames. De dames, die eigenlijk rivalen van elkaar zijn, als je het even puur bekijkt, mogen elkaar gelukkig wel enorm. En nu zijn ze ook nog eens samen te zien op televisie. Want Pauline Wingelaar kwam even logeren bij Maxime Meiland.

Chateau Meiland VIPs werd een stuk gezelliger met Pauline Wingelaar

In de mooie afleveringen van Chateau Meiland VIPs worden opnieuw de deuren van pension Code Rosé geopend voor twee bekende Nederlanders elke week. Deze keer waren Pauline Wingelaar en Dave von Raven aan de beurt als het zesde duo dat zijn intrede maakt. ‘Echte Gooische Moeder’ Pauline Wingelaar werd ontzettend hartelijk ontvangen door de gastvrije Meilandjes. Er werd flink goed voor haar gezorgd door Maxime Meiland en de rest van de familie. Maar ondertussen werden er natuurlijk ook bijzondere vragen gesteld.

Waar ken je Pauline Wingelaar nou precies van?

Pauline Wingelaar, bekend van haar deelname aan Echte Gooische Meisjes, is absoluut bekend met de wereld van reality televisie. Ze neemt haar ervaring mee naar Code Rosé. Pauline was tussen 2008 en 2010 te zien in Echte Gooische Meisjes, en daarna in 2020 in de nieuwe versie Echte Gooische Moeders. En dat programma sloeg enorm aan. Het is dan ook niet zo gek dat er onlangs een nieuw seizoen van die show is aangekondigd.

Meer zien van de ‘Echte Gooische Moeders’ met Pauline Wingelaar?

Voor liefhebbers van Nederlandse realitytelevisie betekent het nieuws van een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders weer volop genieten. De fans van het programma vinden het heerlijk om de dames weer te kunnen volgen tijdens hun dagelijkse leventje. Het vijftal moeders uit de serie mag opnieuw hun luxueuze leventjes met de wereld delen. Met het derde seizoen nog vers in het geheugen en het vierde seizoen al in de maak, kunnen fans zich verheugen op nog meer glitter, glamour en hilarische avonturen van de Echte Gooische Moeders.

Eerst moet Pauline Wingelaar nog Chateau Meiland doormaken

Maar voordat je kan genieten van het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders, kan je nog even vol genieten van de aflevering van Chateau Meiland VIPs met Pauline Wingelaar. Want hoe gaan Maxime Meiland en Pauline Wingelaar met elkaar om als ze opeens een hele dag met elkaar door moeten brengen. Blijven ze heel lief tegen elkaar of gaan de spanningen toch oplopen? Tijdens de aflevering wordt dat allemaal duidelijk. Maxime en Pauline lijken erg veel op elkaar, dus dat kan of heel erg goed gaan, of juist heel erg verkeerd aflopen. Het wordt hoe dan ook mooie televisie om naar te kijken.

Meer zien van deze mooie dames?

Als je nog meer van Maxime Meiland of Pauline Wingelaar wil zien, dan moet je even op Instagram zijn. De mooie dames plaatsen daar de meest leuke foto’s uit hun leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...